Sæt sejl og drag afsted på en sejlerferie

Det har ikke været nemt at udvælge 5 destinationer, da alle sejlerferier vil byde på noget forskelligt og spændende, ligegyldigt, hvilket hav, ø eller land du vælger som dit udgangspunkt for et ægte sejleventyr. Her er vores bud på en top 5 over destinationer for sejlerferie.

BVI
1. British Virgin Islands – Tortola, en sejlers paradis

BVI er enhver sejlers drøm – her mødes stabile passatvinde med rolige havstrømme og beskyttede laguner, hvilket har tiltrukket sejlere i flere år. Der er over 40 smukke øer at besøge og massevis af laguner og bugter, hvor du kan ligge for svaj. Alle øerne ligger så tæt, at du kan se dem, mens du drager på eventyr i det himmelblå hav. Det er et af de nemmeste steder at sejle i verden – omgivet af hvide sandstrande, smukke grønne bjerge og en farverig verden under havoverfladen er BVI helt sikkert en destination, som kan opfylde alle dine krav og ønsker til en fantastisk sejlerferie.

Klik her for mere info om BVI.


2. Grækenland – sejl mellem 1000 øer i azurblåt hav
Det er en helt speciel stemning, du vil mærke, når du tager på sejlerferie i Grækenland – det er som om øerne er gennemsyret af sagnene om de gamle græske guder og et lille bølgeskvulp, kan nemt være Poseidon, som svinger sin trefork. Sejlerferie i Grækenland byder på mange sjove oplevelser og er både for erfarne og mindre erfarne sejlere. Tag på ø-hop og bestem selv farten, når du besøger de forskellige øer og går på opdagelse. Sejl til en smuk afsidesliggende lagune og nyd solnedgangen. Det er bare at vælge en ø-gruppe – Blandt vores favoritter er De Ioniske Øer. Vær dog opmærksom på, at Meltemi-vinden blæser fra midten af maj til midten af september og kan være kraftig.

Klik her for mere info om Grækenland.


3. Tahiti og Fransk Polynesien – ej din egen ø for en dag i billedskønne omgivelser

Du kunne nemt blive overbevist om, at Fransk Polynesien kunne være et område, som udsprang fra din fantasi - her vil alle drømmene om eksotisk farvand, hvide bounty strande og bølgende palmetoppe blive opfyldt. Fransk Polynesien består af 118 øer, som er fordelt på et areal så stort som Europa. Havet består af flere koralrev, som er hjem for mange havdyr bl.a. havskildpadder, hajer, delfiner, marsvin og mange forskellige fiskearter. Derfor er det også oplagt at tage svømmefødderne på og hoppe i havet for at opleve den enestående verden, der skjuler sig under havoverfladen. De maleriske ankerpladser finder du heller ikke andre steder i verden.

Klik her for mere info om Tahiti og Fransk Polynesien.

Kroatien
4. Kroatien – den skønneste skærgård i verden
Kroatien er en af Middelhavets skjulte skatte med mere end 1000 øer, historiske seværdigheder og smukke naturområder. På en sejlerferie her vil oplevelserne stå i kø, hvilket også er en af grundene til at Kroatien er blevet en populær destination for sejlere. Kært barn har mange navne ”Det nye Grækenland”, ”Den nye Riviera” og ”Det nye Toscana” – med det krystalklare Adriaterhav som tilbyder 1778km kystlinje og 1185 øer, som kan udforskes, er det nemt at forstå hvorfor. En af de mest populære øer at besøge er Hvar, hvor du vil kunne se bygningernes smukke renæssance-arkitektur, som er fabelagtig. Men glem ikke også at sejle til Kornati og Vis, som begge byder på smuk natur, lækre sandstrande og historiske Vis by (grundlagt 397 B.C.).

Klik her for mere info om Kroatien.

Seychellerne
5. Seychellerne – tropiske øer, dykkereventyr og maleriske laguner

På sejlerferie ved Seychellerne vil du være omgivet af tropiske omgivelser, hvilket vil sige sandstrande, hvor sandet er så fint som porcelæn, farverige koraller og bjergrige øer. Et natursceneri, finder du ikke mange andre steder i verden. Ved Seychellerne sejler du typisk mellem øerne Máhe og Praslin, men der er flere øer som er et besøg værd. Coco Islands er et must på en sejlerferie ved Seychellerne – parkens åbenlyse skønhed, med Coco Island centralt placeret og tre småøer udenom er et syn, som vil imponere de fleste. Her finder du også et af de bedste snorklingsteder, så tag dykkerbrillerne og hop i havet.   

Klik her for mere info om Seychellerne.

 

Er du blevet fristet af en af destinationerne? Klik her og send os en forespørgsel, så giver vi dig et uforpligtende tilbud.