Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44

Ilha Grande

Ilha Grande – sejl til din egen bountystrand Den største og mest kendte ø er Ilha Grande. Oprindeligt var den beboet af indianer stammerne Tamoio og Tupinamba, indtil portugiserne ankom i år 1502. Øen er på størrelse med Møn og har 106 bountystrande at vælge imellem, så tilbring et par dage på din sejlferie her. Det er ren forkælelse. Flere af byboerne fra Sao Paulo og Rio de Janeiro besøger Ilha Grande i weekenden, så hvis du søger en stemningsfyldt fest, er det intet problem at finde her på øen. Der er ingen veje på øen, så du bevæger dig rundt på gåben, hvilket giver øen en fredfyldt stemning. Vila do Abraäo er den eneste by på øen, men de bedste strande ligger lidt længere væk herfra, derfor er det optimalt at besøge øen i båd, da du har mulighed for at finde en fantastisk lagune på egen hånd. Øen har en uberørt og oplevelses rig regnskov, som tiltrækker mange besøgende. Ilha Grande Nationalpark er på UNESCOs verdensarvliste og er et yndet turistmål, især for økoturisme. Mange truede dyrearter befinder sig i nationalparken blandt andet brøleaben, som kan opleves på hikingture og vandreture her.
Læs mere

Paraty

Paraty – en historisk perle på din sejlferieParaty er en enestående by, som har bevaret smukke bygninger og en stil inden for arkitektur, der kan spores tilbage til 1700-tallet. Det er også en speciel by, da byen er omgivet af junglen, hvilket også giver den et godt udgangspunkt for at gå på opdagelse i junglen herfra. Tidligere var Paratys havn et vigtig omdrejningspunkt for skibstrafikken, da der både blev transporteret sukkerrør og juveler fra minerne Minas Gerais herfra til Portugal.     I dag er Paraty’s gamle bydel kendt for sine unikke håndværkssteder, hyggelige restauranter og interessant kultur. Da biler ikke er tilladt her, er det en fornøjelse at gå rundt i Paraty’s gader. Gå på opdagelse i byen og oplev stemningen, få en caipirinha på en af de hyggelige barer og nyd de smukke byfacader.     Ud for Paratys kyst er der 65 skønne øer med ca. 50 strande, som kan besøges. Nogle af strandene er kun tilgængelige i båd, og her vil du opleve en ’vild’ natur. Nogle af øerne bebos af ”caicara” samfund, som bevarer øerne i deres oprindelige form og lever af fiskeri, håndværk og landbrug. Praia do Pouso er en af de strande, som ligger længst væk fra Paraty og er lokaliseret i en rolig og smuk lagune, som du kan sejle til. Derfra er det muligt at vandre til vandfaldet Praia Grande, som er en gåtur værd, da det er et smukt syn.
Læs mere

Angra dos Reis (Dream Yacht Charter)

Dream Yacht Charter base - Syd for Rio de Janeiro ligger Dream Yacht Charters base i Angra dos Reis.
Læs mere

Vejr i Brasilien  
Klimaet ved Angra dos Reis og Paraty er stort set det samme året rundt. Den fremherskende vind kommer fra øst med en kølig brise på omkring de 8 – 14 knob.

I de varmere måneder fra november til marts kan der forekomme regnstorme af kort varighed med vindstyr op til 25 knob. De har dog ikke indflydelse på havets bevægelse og bølger.