Angra dos Reis (Dream Yacht Charter)

Angra dos Reis (Dream Yacht Charter)

Dream Yacht Brazil
Marina Verolme
469 - Verolme
Angra dos Reis
RJ,Brasilien

Telefon: +55 24 336 131 84 / +55 24 3361 3523

Base Manager: Thiago Soares
Mobile: +55 21 99954 8086

Check-in
Overtagelse af båden er klokken 14.00

Sen ankomst
Giv basen besked

Check-out
Levering af båden skal ske senest klokken 10.00 den sidste dag.

Proviantering hos Dream Yacht Charter
Bestilling af proviantering sker igennem Dream Yacht Charter.

Transport
Bus: Der går regelmæssigt busser mellem Rio de Janeiro og Angra dos Reis. Bussen stopper ved hovedindgangen til Marina Verolme og derfra er der ca. 500 meter til marinaen. Busselskabet hedder Costa Verde Transports. Husk at sige til buschaufføren, at du skal stå af ved Marina Verolme.   

Privat kørsel: Dream Yacht Charter arbejder med Cesar Tour, som benytter biler med plads til 4 personer eller minibusser med plads til 10 personer. Hvis det ønskes kan privat kørsel arrangeres. Fra lufthavnen koster en bil ca. 1200 DKK og en minibus ca.1300 DKK.

Ruteforslag for sejlerferie fra Angra dos Reis

Afgang: Angra dos Reis, Marina Verolme

  • Dag 1: Sejl til Abraão og nyd en middag på en af de mange restauranter 
  • Dag 2: Dagen derpå sejl videre til Enseada de Palmas og tag en spadseretur på stranden Lopes Mendes. Spis middag og overnat ved Saco do Céu.
  • Dag 3: Besøg Freguesia do Santana kapel og fortsæt turen over til Lagoa verde for at snorkle og nyde drinks og mad ved den flydende bar. Overnat ved Sítio Forte.
  • Dag 4: Nyd en behagelig sejlads til Enseada do Pouso, hvor der er en 10-minutters gåtur til et flot vandfald. Derefter besøg den historiske by Paraty.
  • Dag 5: Besøg butikkerne i det historiske centrum af byen, inden du sejler videre til Mamanguá, hvor der er flere smukke strande, vandreture og andre aktiviteter. Spis frokost her og sejl videre til Ilha da Cotia og overnat ved Paraty-Mirim.
  • Dag 6: Stille og rolig sejlads tilbage til Angra dos Reis. Tag et stop ved Praia do Dentista for en svømmetur. Sejl bagefter til Port do Frade for at spise middag og overnatte.
  • Dag 7: Gå på opdagelse på Itanhanga Ø og Botinas Islant og slut dagen af med et besøg ved Bananal bugt, inden I afleverer båden i Marina Verolme