Cookies

Caribien & Mellemamerika

Caribien & Mellemamerika

Sejlerferie i Caribien - Lej sejlbåd/katamaran og oplev det caribiske eventyr..

At leje sejlbåd og tage familie og venner med  på sejlerferie i Caribien er et eventyr man skal prøve mindst én gang i sit liv. Man skal dog på passe på ikke at blive afhængig - da det er stærkt vanedannende. Temperaturen ligger konstant omkring de 28 grader året rundt og det tyrkisblå vand er altid indbydende - både til at sejle, bade og dykke i. Caribien består af en blanding af uafhængige ø-stater og oversøiske territorier - I Danmark kender vi nok bedst de tidligere Danskvestindiske Øer: St. Thomas, St. John og St. Croix, som den danske stat solgte til USA i 1917 for 25 millioner dollars.

Seatravel har mange års erfaring med at arrangere sejlerferier i Caribien - og vi har et indgående kendskab til sejlområderne, de bedste flyruter og hotelmuligheder.

Vores mest populære destinationer for sejlferie i Caribien er bl.a. British Virgin Islands (Tortola), St. Martin, St. Lucia og Grenada.

Søg efter ledige både & Priser

Loading...

Loading...

Loading...

Sunsail

Sunsail

Med over 800 yachts på 30 forskellige og spændende destinationer over hele verden kan Sunsail og Seatravel indfri dine ønsker og behov for en uforglemmelig sejlferie. Vi kan tilbyde sejlads både i Caribien, Middelhavet, Det Indiske Hav, Thailand og Stillehavet.
Læs mere
Moorings

Moorings

Med Seatravel og The Moorings’ bådudlejning kan du komme på en sejlferie med dine nærmeste og vennerne fra mere end 25 baser i Caribien, Middelhavet, det Indiske Ocean, Thailand, Nordamerika og Stillehavet.
Læs mere
Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter har i dag over 33 destinationer og over 450 både, som kan sejles i Caribien, Middelhavet, Asien, Stillehavet, det Indiske Ocean, Bahamas og Nordamerika.
Læs mere
Navigare Yachting Ltd

Navigare Yachting Ltd

Svenske Navigare Yachting Ltd blev etableret i 1995 og har som det eneste svenske firma egen charterflåde i Grækenland, Kroatien, Tyrkiet, Caribien, Maldiverne og Sverige.
Læs mere
Alquila Vela

Alquila Vela

Alquila Vela tilbyder en velholdt flåde af katamaraner og sejlbåde i Caribien
Læs mere
Footloose

Footloose

Footloose tilbyder deres flåde af velholdte sejlbåde og katamaraner fra Road Town på Tortola.
Læs mere
Navtours

Navtours

Navtours er specialiseret i sejlferier ved nogle af de smukkeste destinationer i verden. De har en stor flåde sejlbåde og katamaraner i Bahamas ud af Nassau og Great Exuma.
Læs mere

Loading...