Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44

Hovedstaden Male

De mange seværdigheder inkluderer Hukuru Miskiyy (Fredagsmoskeen) bygget I 1656, hvor der er vægge af koralblokke og fint udsmykkede træbjælker. Mulee-aage, præsidentpaladset, blev bygget lige før Første Verdenskrig – og har bl.a. udsigt over fredagsmoskeen. Her findes også Sultan-Parken og maldivernes spændende nationalmuseum. Males berømte surfer-spot Raalhugandu og den kunstige strand, findes på sydøst-siden af Male. Her kommer de lokale til om eftermiddagen, for at nyde den friske havluft. Husk at lægge mærke til at maldiverne ynder at navngive deres huse med sjove navne. Male har selvfølgelig også et bredt udvalg af butikker, der sælger alle tænkelige og utænkelige varer. Restauranterne har åbent fra tidlig morgen til over midnat. Du kan med garanti finde mad der passer til enhver smag – enten på en restaurant med air-condition, eller en afslappet udendørs cafe.
Læs mere

Banana Reef

Banana Reef (Gaathugiri) er en fremragende dykkerlokation, der bedst opleves med lufttank på ryggen. Stedet  har fået sit navn efter sin bananlignede form - og  er et af de første dykkersteder der blev opdaget på Maldiverne. Her kan du se stimer af vimpelfisk – nogle gange flere tusinde, samt muræner og tusinder af andre fisk.
Læs mere

Lankan Manta Point

Den største chance for at se mantaer her, er mellem april og november. Chancerne er mindre under nordøst-monsunen, men stedet er stadig et imponerende dykkersted. Mantaerne kommer ofte i større antal, og det er en fantastisk oplevelse at iagttage de blide kæmper når de elegant glider gennem vandet.
Læs mere

Verdens Smukkeste Strande

Maldiverne er nummer to på National Geographics liste over lande med de bedste strande – kun overgået af Seychellerne. Når snakken falder på Maldiverne, er det da ofte de smukke strande man først kommer i tanke om. Især ved Outer Atoll og North Male Atoll kan man også flere fremragende surfinglokationer.
Læs mere

Male, Hulhumale (Dream Yacht Charter)

Male - Dream Yacht Charters base på Hulhumale
Læs mere

Male, Hulhumale (Blue Horizon)

Blue Horizons base på Maldiverne
Læs mere

Sejlervejr ved Male Atollen, Maldiverne

Klimaet ved Maldiverne er varmt året rundt – og underlagt monsunsæsonerne. Maldiverne befinder sig dog ved ækvator, så monsunerne er milde og ikke så karakteristiske som andre steder. Sydvest-monsunen fra maj til oktober bringer noget regn og vind, mens nordøst-monsunen, fra november til april, er tørsæsonen med meget lidt vind. Temperaturen varierer meget lidt.

Den nordlige del af Maldiverne byder på en konstant vestlig vind fra maj gennem august, og en nordøstlig vind fra december gennem februar. På havet er vindhastigheden gennem juni, juli og august fra 11,5 knob - 14,4 knob, mens førnævnte nordøstlige vind december gennem februar er på 7,5 til 9,5 knob. September og oktober har betragteligt stærkere nordvestlige vinde end marts og april.