Send rejseforespørgsel
Luk
Ohøj! Skal et sejleventyr være din næste rejse? Så send os en forespørgsel.

Tyrkiet

Læs mere om fordelene ved Seatravel

Tyrkiet udgør en geografisk og kulturel bro mellem Europa og Asien. Her hvor østen møder vesten, overraskes man virkeligt over den lokale befolknings venlighed og hjertelige velkomst. Uanset hvor du lejer sejlbåd i Tyrkiet - finder du altid spændende steder at udforske og en sejlerferie i Tyrkiet åbner op for et væld af spændende oplevelser for alle aldre.

Tyrkiets kyster er ofte dækkede af tykke skove – og majestætiske bjerge rejser sig stejlt mod himlen. Øer, bugter og lange halvøer skaber et unikt og uberørt sejladsområde (området besøges endnu ikke af de horder af turister man støder på andre steder i Middelhavet) – hvilket gør Tyrkiet til et meget specielt sejladsområde. Den tyrkiske kyst er ideel til sejlads og den strækker sig fra Gallipoli-halvøen i nord ned til Antalya. Den bjergrige kyst er dybt indskåret med et stort antal bugter, halvøer og fjorde - og er faktisk 1.000 sømil lang. Tyrkiet byder desuden på rig mulighed for flotillesejlads.

Tiltrækningskraften ligger i skønheden, afsondretheden, strandene, de stille byer og de mange imponerende middelalderlige byer. Små intime restauranter findes ved mange ankerpladser og her kan man nyde en kold drink og et lækkert måltid lokal mad. Den lune og gæstfrie befolkning er med til at gøre lystbådssejlads ti Tyrkiet til en meget charmerende oplevelse.

Sejladssæsonen starter i midten af april og slutter i midten af november.

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Vi har prisgaranti, og er medlem af rejsegarantifonden - vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 3916 3344