Kiriacoulis

Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44

Kiriacoulis blev etableret i Athen, Grækenland, i 1980 og har siden ydet et stort bidrag til udviklingen af sejlsports- og cruising industrien ved at gå ind på nye markeder og med deres introduktion af nye produkter. Yderligere er de det eneste græske selskab, der har spredt sine aktiviteter til udlandet, nemlig til Caribien, Kroatien, Italien, Frankrig og Malta. Med en flåde på over 400 fartøjer af forskellige typer fordelt på over 26 baser, kan vi med vores bådudlejning nemt finde en passende Kiriacoulis-båd til dig.

Kiriacoulis' flåde bliver hvert år forbedret og fornyet og består af både fra 32 til 55 fod, med 2 til 6 kahytter og  typerne Bavaria, Beneteau og Jeanneau. Bådene har det mest moderne og omfattende udstyr indenfor sikkerhed, komfort og navigation, og kan lejes i forskellige aldersklasser (Prestige line, Class line og Economy line). Skulle der undervejs på ferien opstå behov for hjælp, er Kiriacoulis’ personale på baserne til rådighed 24 timer i døgnet alle 7 dage om ugen.

KIRIACOULIS MEDITERRANEAN CRUISES SHIPPING COMPANY S.A. blev i 1997 certificeret til ISO 9002, til ISO 9001:2000 i april 2001, til ISO 9001:2008 og ISO 9001:2004 i 2010 under den internationale standard for kvalitet og service, som den første virksomhed i verden indenfor branchen. Desuden blev selskabet i 1998 noteret på Athens Børs, en solid bekræftelse på firmaets styrke og sundhed. Strategien er at udnytte alle fordele ved at være en stor international virksomhed og dog stadig bevare den personlige service og omsorg. Dette er et stort plus og en sikkerhed for vores kunder.

Eftersom en vigtig målsætning for Kiriacoulis er at tilbyde en mangesidet service, valgte de at opkøbe 4 marinaer med i alt 2800 liggepladser.  Kiriacoulis er det eneste yacht charter selskab i verden, der har gjort det. Marinaerne er Marina Gouvia på Korfu, Kalamata Marina på Peloponnes, Lefkas Marina og Zea Marina ved Piraeus/Athen.

Har du fået lyst til at komme på en sejlferie i en af Kiriacoulis' sejlbåde, så kontakt os endelig.

We have boats all over the world: