Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44

St. Tropez

St. Tropez ligger godt 104 km øst for Marseille – og efter Anden Verdenskrig gjorde en tilstrømning af film/musik-kunstnere, at byen slap ud af sin tidligere anonymitet. Senere blev St.Tropez et yndet besøgsmål for det europæiske og amerikanske jetset, samt turister der håber på at opleve et møde med en berømthed. På havnen kan man naturligvis se et væld af flotte (og dyre!!) både – ligesom man heller ikke kommer til at savne spændende butikker. Udover det lejlighedsvise stjernedrys, byder St.Tropez desuden på helt fantastiske strande – hovedparten langs Baie de Pampelonne, der ligger syd for byen. Hver strand er udstyret med sin egen hytte – men enkelte er dog private. På mange af de offentlige strande er der mulighed for at leje udstyr til windsurfing, sejlads og kajakroning – mens der på andre tilbydes sejlads i speedbåde og på jetski, ligesom man kan prøve at stå på vandski eller dykke med fuldt udstyr. For historieinteresserede er et besøg til St.Tropez Citadelle helt  sikkert et besøg værd. Gå ad Rue de la Citadelle, for at se citadellet fra det 16århundrede, der ligger smukt på en bakketop og giver en fantastisk udsigt over havet og byen. Inde i klostret findes Musee de l´histoire maritime tropezienne – hvor du kan få et spændende indblik i byens overraskende dramatiske fortid.
Læs mere

Havnebyen Saint-Raphael

Saint-Raphael har været en populær feriedestination helt siden middelalderen – og de gamle romere valfartede hertil for at nyde områdets naturlige skønhed og klare blå vand. Der er et rigt udvalg af gode restauranter og hyggelige barer, samt ikke mindst dejlige strande, shopping – og alle tænkelige vandsportsaktiviteter. Historie interesserede kan besøge Saint Raphaels gamle bydel, Quartier du village, samt tempelriddernes gamle kirke Eglise San Raféu – eller måske , Notre Dame de victoire, en skøn katedral fra 1884, eller byens museum Musée de Archéologique. Hvis man har lyst, er her også gode tennis-faciliteter og fremragende golf-baner.
Læs mere

Øen Ile de Porquerolles

Porquerolles er den største af tre øer i gruppen Iles d´Hyéres. Den er ca.7km lang og 3km bred – med fem små bakkekæder. Sydkysten er barsk og klippefuld, men på nordkysten findes en smuk havn og skønne strande. I 1912 blev øen købt af den belgiske eventyrer og entreprenør François Joseph Fournier, tilsyneladende som en bryllupsgave til hans kone. Han plantede 200 hektar vinmarker, og hans produktion var blandt de første der modtog klassifikationen Côtes de Provence. I 1971 købte staten 80% af øen – for at beskytte den mod udvikling. Meget af øen er idag en nationalpark – Port-Cros Parc National, samt et naturbevarelsesområde kaldet Conservatoire botanique national méditerranéen de Porquerolles. Så snart du ankommer til øens maleriske havn, bag sejlbådene, kan du skimte landsbyens huse, omgivet af frodig grøn vegatation. På havnen kan du ligeledes leje cykler eller besøge turistkontoret. I landsbyen, med det store torv og en smuk kirke, kan du gå på opdagelse i butikkerne eller slappe af i en af de mange cafeer og restauranter – hvor du selvfølgelig kan spise undendørs.
Læs mere

Roquebrune-Cap-Martin

De smalle og snørklede brostensgader i Roquebrune snor sig omkring det imponerende slot fra det 10århundrede – det ældste feudale slot i hele Frankrig. Det blev bygget som en forsvarsværk mod Saracenerne – og blev yderligere moderniseret i det 15århundrede af Grimaldierne fra Monaco – den ældste herskerfamilie i verden. Smarte Cap Martin var en favorit-destination blandt de rige, kreative og aristokratiske – lige fra Dronning Victoria til Coco Chanel, fra designeren Eileen Gray til den verdensberømte arkitekt og multikunstner Le Corbusier – der druknede ud fra kysten i 1965 og ligger begravet på byens kirkegård.
Læs mere

Antibes

Antibes er den største lystbådehavn ved Middelhavet – men også en almindelig by, der langtfra lukker ned når sejlsæsonen er overstået – og derfor har rigtig meget at byde på. Ved Port Vauban kan man se yachts til mange millioner dollars, og i baggrunden står det truende Fort Carré, bygget af Kong Louis XIV´s militærgeni Vauban, til at forsvare kysten og byen. Herfra kan du gå gennem den buede indgang i forsvarsmuren, ind til den gamle by og tage en gåtur gennem det spændende frugt-og grønsagsmarked. Her er små gader med fristende butikker, og det skønne Musée Picasso, der har en fin samling af kunstnerens malerier og berømte keramik-værker – alt sammen huset i Château Grimaldi, med en fantastisk udsigt ud over det blå Middelhav. Der findes andre interessante museer i Antibes, samt mange formidable restauranter - og nær havnen er der hyggelige barer, hvor der altid er liv og glade dage.
Læs mere

Ile de Port Cros

Ile de Port Cros er mindre end Porquerolles, uberørt og komplet fri for biler og cykler – og dermed fuldstændig trafik-fri. Det er også en af Frankrigs ældste national-parker, og besøgende sejlere har rig mulighed for at fordybe sig i dens uberørte vidundere. Fordi store dele af øen er nationalpark, er det forbudt at campere, tænde bål, og de fleste steder er det heller ikke tilladt at ryge – men det betyder også at der ikke findes skæmmende byggeri udenfor landsbyerne, kun imponerende natur med nåleskove, hvidsandede strande og klart turkisblåt vand. Vandet omkring Port Cros er en marine-reservat, og det er forbudt at fiske langs det meste af kysten (inklusiv harpunfiskeri). Det er også forbudt at kaste anker omkring Ile Port Cros – undtagen ved havnen Port Cros og i bugten Port Man. Port Man findes ved øens østlige ende, og kan være barsk ved vind fra nordøst. Da al trafik er forbudt, tilbyder øen 35km flotte vandrestier, blandt sub-tropisk vegetation og cikadernes sang. En kort gåtur fra havnen tager dig til øens vest-side, hvor vandet er endnu klarere end ved Ile de Porquerolles. Ile de Port Cros er den højeste af Hyéres-øerne – hvis du klatrer til øens højeste punkt, Mont de Vinaigre, vil du se de bjergtagende udsigter ud over hele øgruppen.  Snorkling og dykning er formidabelt rundt om øen – idet marine-reservatet strækker sig 600meter ud fra kysten, hele vejen rundt.
Læs mere

Ile de Levant

Hyéres-øernes tredje medlem, Ile de Levant, har begrænset adgang for sejlbåde, da den er delt mellem militæret (90% af øen) og naturalistkolonien Heliopolis. Du kan besøge Heliopolis, hvis du lader dit kamera blive på båden, da naturisterne ikke kan lide at man tager billeder af deres ”naturlige liv”.   
Læs mere

Bormes Les Mimosas (Kiriacoulis)

Kiriacoulis base - Det franske Middelhav er en priviligeret region. Det milde klima, landskabernes skønhed og de mange spændende ankerpladser er med til at sikre perfekte muligheder for en uforglemmelig sejlerferie.
Læs mere

Port Pin Rolland (Dream Yacht Charter)

Dream Yacht Charter base - Basen Port Pin Rolland, St. Mandrier ligger smukt lidt hengemt for den gængse turist.
Læs mere

Cannes (Seaways Yachting)

Seaways Yachting base - med god mulighed for at sejle ud og opleve den franske riviera og Korsika ligger Seaways Yachting base i Cannes.
Læs mere

Marseille, Marina Vieux Port (Dream Yacht Charter)

Marina Vieux Port - Dream Yacht Charters base i Marseille
Læs mere

Marseille, Vieux Port (Saileazy)

Vieux Port de Marseille, Saileazys base i Marseille
Læs mere

Sejlervejr ved den franske riviera

Vindretningen skifter løbende hele året. Vinden er normalt rolig, men i løbet af en vinter kan mistral-vinden være ganske stærk. Om forår, efterår og vinter blæser vinden typisk fra vest op mod nord. Østenvinde er almindelige i alle måned. Tidevandsforskellen er blot en til to fod og derfor ikke vigtig. De ssmukke omgivelser og unikke karakter i dette sejlområde lokker feriegæster til at vende tilbage efter flere eventyr. Gennemsnitstemperaturen under den primære sejlsæson (maj til september) ligger mellem 20°C og 23°C.

Måned

°C Max

°C Min

Gns. nedbør (mm)

Gns. vandtemp. (°C)

Gns. vind (m/s)

Juni

22

15

46

19

6

Juli

26

18

22

22

6

August

26

18

43

23

6

September

23

16

65

21

6