Cookies

BVI (Tortola)

View PDF

BVI (Tortola)

Bådudlejning og sejlferie ved British Virgin Islands (Tortola)

Et fantastisk smukt og varieret sejlområde - godt beskyttet mod vind og vejr og med moderne faciliteter for sejlere, samt et væld af mindre ubeboede paradis-øer - dette er blot nogle af attraktionerne ved en sejlferie ved British Virgin Islands. Området, der blev udødeliggjort i Robert Louis Stevenson´s Skatteøen med Long John Silver, Kaptajn Flint og mange andre, er efter vores mening er indbegrebet af det caribiske eventyr. Det også er et klart plus at øerne er så bekvemme at nå med fly. Det er ikke så mærkeligt, at BVI bliver regnet som verdens bedste sejladsdestination:

•    Lette sejladsforhold.
•    Fantastisk natur - over og især under vandet.
•    Marina Cay.
•    Snorkeling, dykning og fiskeri* i verdensklasse.
•    Spændende mad - bl.a. Anegada hummer.
•    Strandbarerne Foxy’s, Soggy Dollar, Myett’s og Willie T.
•    Beskyttede ankerpladser med fortøjningsbøjer.

*Fiskeri er kun tilladt fra bestemte både med særlige tilladelser.

British Virgin Islands udgøres af mere end 25 paradisiske øer, smukt placeret i det centrale Caribiske Havs turkisblå vand. Tortola, Jost Van Dyke, Virgin Gorda og Anegada er de største og bedst kendte øer i gruppen, mens de mindre til gengæld egner sig perfekt til dagsture eller overnatninger.

En sejlerferie til BVI kan være præcis så afslappet eller aktiv som du ønsker det – og kan tilpasses enhver smag. Her findes både smukke hvidsandede strande, luksuriøse strandresorts, sejlervenlige barer, finere restauranter, smarte butikker, suveræn snorkeling og dykning på koralrev der syder af liv. En perfekt blanding, der er ekstremt populær blandt sejlere, og et caribisk eventyr hertil vil være en fantastisk og uforglemmelig oplevelse for dig, din familie og venner.

Sejlferier i dette området starter oftest fra Tortola - og vi tilbyder sejlbåde og katamaraner fra 30 til 55 fod.

Sejlads ved British Virgin Islands (Tortola)

En sejlerferie ved British Virgin Islands tilbyder en unik kombination af stabile passatvinde, beskyttede farvande med minimale tidevandsstrømme, meget få umærkede farer, fantastisk navigationshjælp, korte hop til nye destinationer (ofte kun få timer eller mindre), samt beskyttede bugter og vige, hvor det er nemt og stressfrit at kaste anker eller samle en fortøjningsbøje op. Marinaer med brændstof og vand er heller aldrig langt væk.

Passatvinden blæser generelt med 10-20 knob det meste af året og er meget stabil, hvilket gør British Virgin Islands perfekt for uerfarne sejlere. Det er nemt at sætte den mest favorable kurs på næsten alle passager, øerne tilbyder behagelige læsider og navigationen er lige ud ad landevejen.

Højdepunkter

Mange af British Virgin Islands er bjergrige rester af for længst udslukte vulkaner, der frodigt og dækket af bemærkelsesværdige grønne nuancer, rejser sig fra havets bund. Områdets naturlige rigdom inkluderer majestætiske stenformationer og betagende oversvømmede grotter. Her findes et væld af koralrev, og den naturlige skønhed er i høj grad en af grundene til at sejlere vælger en sejlerferie ved BVI. Men attraktionerne på land er ligeledes sjove og varierede, lige fra strandbarer og luksusresorts, til stille landsbyer og udsøgte butikker.

En rejseplan ved British Virgin Islands er ekstremt fleksibel og sejladsområdet præsenterer en myriade af muligheder for forskellige fornøjelser, der vil være skræddersyet til netop dit temperament. Det er muligt at sejle hvor som helst vinden tillader det og kaste anker ved en afsondret ankerplads og bruge dagen på snorkling, svømning, solbadning, læsning eller en gåtur på stranden. Det er ligeledes muligt at opleve spændende sejlads uden at bevæge sig langt væk fra civilisationens fornøjelser, og du er altid i bekvem afstand af marinaer, muligheden for gourmet middage på gode restauranter, spændende butikker og sightseeing i kunstfærdige småbyer. De fleste sejlere vælger en rejseplan, der kombinerer det bedste af de to verdener: afsondrede ankerpladser og smukke solnedgange, luksus ved de sofistikerede resorts og afslappet sjov ved en af de berømte strandbarer.

Læs detaljeret information om sejlområdet & ruteforslag

Søg efter ledige både & Priser

Loading...

Loading...

Loading...

Sunsail

Sunsail

Med over 800 yachts på 30 forskellige og spændende destinationer over hele verden kan Sunsail og Seatravel indfri dine ønsker og behov for en uforglemmelig sejlferie. Vi kan tilbyde sejlads både i Caribien, Middelhavet, Det Indiske Hav, Thailand og Stillehavet.
Læs mere
Moorings

Moorings

Med Seatravel og The Moorings’ bådudlejning kan du komme på en sejlferie med dine nærmeste og vennerne fra mere end 25 baser i Caribien, Middelhavet, det Indiske Ocean, Thailand, Nordamerika og Stillehavet.
Læs mere
Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter har i dag over 33 destinationer og over 450 både, som kan sejles i Caribien, Middelhavet, Asien, Stillehavet, det Indiske Ocean, Bahamas og Nordamerika.
Læs mere
Navigare Yachting Ltd

Navigare Yachting Ltd

Svenske Navigare Yachting Ltd blev etableret i 1995 og har som det eneste svenske firma egen charterflåde i Grækenland, Kroatien, Tyrkiet, Caribien, Maldiverne og Sverige.
Læs mere
Alquila Vela

Alquila Vela

Alquila Vela tilbyder en velholdt flåde af katamaraner og sejlbåde i Caribien
Læs mere

Loading...