Cookies

Saroniske Golf & Kykladerne

View PDF

Saroniske Golf & Kykladerne

Sejlerferie i Athen - Lej sejlbåd i den Saroniske Golf og Kykladerne

Hvis du er ude efter en sejlferie, der er fyldt med fantastiske sejladsforhold, smukke landskaber, historisk betydningsfulde og oldgamle ruiner, afsidesliggende øer med de dejligste vige og bugter man kan forestille sig, et pulserende natteliv og en varm kultur og ikke mindst et fantastisk køkken - er den Saroniske Golf og Kykladerne stedet at besøge.

Valg af sejlområde

Med de mange seværdigheder og destinationer i dette udstrakte sejlområde har man mulighed for at leje sejlbåd i det område, hvor forholdene passer bedst til ens ønsker:

Sejlerferie i den Saroniske Golf byder på kortere passager, let vind og et farvand der er godt beskyttet og forholdsvis fladbundet - man vil sjældent møde vinde på over 10 sekundmeter. Begge områder er fortryllende og tilbyder den samme blanding af moderne bekvemmeligheder på resorts og turistbyer samt historiske seværdigheder og hyggelige destinationer, som byder på et afslappende ophold. En sejlferie i Den Saroniske Golf starter oftest fra en af marinaerne i Athen - eksempelvis Marina Kalamaki.

Sejlerferie i Kykladerne og det Ægæiske øhav byder på mere vind - især under meltemi-vinden i juli og august. Sejladsen er mere udfordrende end i den Saroniske Golf og sejlere kan møde vindstyrker på på 8 - 16 sekundmeter. En sejlferie i Kykladerne kan starte fra Lavrion - eller fra en af øerne i ø-havet - eksempelvis Paros. Placeret på den sydlige spids af det græske fastlands østlige kyst, er Lavrion perfekt beliggende for en spændende sejlerferie i både den Saroniske Golf og Kykladerne.

Sæson: Dette sejlområde er lukket fra 01. december til 01. april.

Tips om Sejlferie i den Saroniske Golf og Kykladerne

Det østlige Middelhav har en meget lille tidevandsforskel på 1-2 fod og tidevandsstrømme er derfor ikke en bekymring. I sejlsæsonen fra april til oktober er det fortrinsvis blå himmel og varmt vejr med en gennemsnitlig temperatur på 24-28° C. Vandtemperaturen er gennemsnitligt 27º C.
Sejlads i den Saroniske Bugt består af korte passager, mindre vind, og farvandet er godt beskyttet og havbunden forholdsvis flad. Generelt har Kykladerne og De Ægæiske øer mere vind. I forårs- og efterårsmånederne er vindretningen generelt let fra en sydlig retning. I juli og august er vinden kraftigere. Sejlforholdene i Kykladerne passer bedst til mere erfarne sejlere.

Højdepunkter

Omgivelserne er blandt de mest maleriske i hele Grækenland. Man bliver omgivet af de smukke bugter og vige i den Saroniske Bugt og Kykladerne med rolige landsbyer og spændende turistmål, historiske steder og naturskønne strande. Den unikke karakter af denne region afspejles i arkitekturen i de huse og landsbyer samt slotte, klostre og kirker, som ligger højt på bakketoppene.

Overvej en sejlads gennem de beskyttede farvande i Saroniske Bugt mellem Attika og Peloponnes halvøerne eller nyd en mere spændende og udfordrende sejlads til Kykladerne. Hver destination har et tiltalende væld af forskellige attraktioner. Fordelene ved en sejlerferie i området er mange - snorkling, svømning og solbadning på uberørte strande, sightseeingture til gamle templer og middelalderlige borge samt udforskning af de traditionelle markedspladser og spisning på intime tavernaer.

Rejseforslag

En sejltur i den Saroniske Golf bringer jer gennem nogle af de smukkeste omgivelser i Grækenland. En typisk rejseplan kan omfatte de beskyttede farvande i den Saroniske Bugt mellem Attika og Peloponnes halvøerne, samt øerne Aegina, Kea, Hydra, Serifos, Syros, og Kithnos for blot at nævne nogle få. Fælles for alle øerne er, at de hver og en har et væld af forskellige, belønnende attraktioner, der bestemt er værd at opleve.

Læs mere om områdets attraktioner i menuen herunder - eller send os en mail for ruteforslag!

Søg efter ledige både & Priser

Loading...

Loading...

Loading...

Sunsail

Sunsail

Med over 800 yachts på 30 forskellige og spændende destinationer over hele verden kan Sunsail og Seatravel indfri dine ønsker og behov for en uforglemmelig sejlferie. Vi kan tilbyde sejlads både i Caribien, Middelhavet, Det Indiske Hav, Thailand og Stillehavet.
Læs mere
Kiriacoulis

Kiriacoulis

Kiriacoulis blev etableret i Athen, Grækenland, i 1980 og har siden ydet et stort bidrag til udviklingen af sejlsports- og cruising industrien ved at gå ind på nye markeder og med deres introduktion af nye produkter.
Læs mere
Kavas

Kavas

Gennem Seatravel og Kavas’ bådudlejning, kan du komme på en sejlerferie i Grækenland ved Athen, Kos og Lefkas.
Læs mere
Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter har i dag over 33 destinationer og over 450 både, som kan sejles i Caribien, Middelhavet, Asien, Stillehavet, det Indiske Ocean, Bahamas og Nordamerika.
Læs mere
Navigare Yachting Ltd

Navigare Yachting Ltd

Svenske Navigare Yachting Ltd blev etableret i 1995 og har som det eneste svenske firma egen charterflåde i Grækenland, Kroatien, Tyrkiet, Caribien, Maldiverne og Sverige.
Læs mere
Seafarer Sailing Ltd

Seafarer Sailing Ltd

Seafarer Sailing er et græsk firma, som blev etableret i 1985. De har baser flere steder i Grækenland og har flere både at vælge i mellem.  
Læs mere
Nomicos Yachts

Nomicos Yachts

Nomicos Yachts tilbyder yacht charter fra baser i Athen, Corfu, Lefkas, Rhodos & Göcek.
Læs mere
Istion Yachting

Istion Yachting

Istion Yachting er en af Grækenlands største yacht charter udbydere - med baser i Athen, på Kos og Lefkas.
Læs mere

Loading...