Navigare Yachting

Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44

Svenske Navigare Yachting Ltd blev etableret i 1995 og har som det eneste svenske firma egen charterflåde i Grækenland, Kroatien, Caribien, Maldiverne Tyrkiet og Sverige. Flåden består af Beneteau, Bavaria, Jeanneau og Lagoon både med 2 til 6 kahytter og af forskellige størrelser og modeller. På alle baserne er der skandinavisk personale, som gennem en ekstra god service vil sikre, at din yacht charter bliver en succes.

Sejlads i Kroatien håndteres af Navigare Yachting D.O.O.

Basen i Tyrkiet ligger i Göcek Club Marina. Marinaen har en smuk beliggenhed i bugten, omgivet af charmerende fyrretræer og strande med krystalklart vand. Omgivelserne indbyder til en spadseretur eller en dukkert i havet, og marinaen er meget moderne og tilbyder alle faciliteter.

En sejlads i Thailand er fantastisk. Folk er venlige. At bo der er nemt og billigt. Livet under vand er spektakulært og de steder, som du kan nå med din egen yacht, er betagende. Klimaet og de forskellige ankerpladser er også grunden til, at en sejlerferie i Thailand, skal opleves. Sejlads i Phang Nga-bugten er en oplevelse blandt andet pga. James Bond øen, som befinder sig her.

Grækenland indbyder til yacht charter for alle. Rolige vinde i beskyttede områder og åbent hav med stærke nordlige vinde. Det græske øhav består af tusindvis af øer, hvor de fleste er ubeboet. Den store mængde af øer skaber mange muligheder for nye oplevelser hver dag. Landet er desuden meget populært pga. den venlige atmosfære og gæstfrihed.

Sejlads i det svenske giver dig smukke omgivelser og mulighed for at opleve Stockholm, da basen ligger ca. 14 km fra midtbyen. De smukke omgivelser får du med den svenske skærgård, som består af en masse små øer med fine små huse på. Stockholm by er bestemt et besøg værd med de mange attraktioner og restauranter.

Har du spørgsmål til en bådudlejning med Seatravel og en Navigare båd, så sidder vi klar til at hjælpe dig.