Cookies

Sverige

View PDF

Sverige

Sejlerferie i Sverige

Den svenske skærgård er synonym med naturskønne og vilde kystlinjer samt betagende grønne øer med en overflod af fascinerende dyreliv. Men der er masser af andre grunde til, at Sverige er det åbenlyse valg til en svensk sejlerferie. Ubeboede småøer med fantastiske strande findes overalt – og med jollen kan I frit besøge dem og bruge et par timer i absolut fred og afsondrethed.

Hvis I er i humør til lidt historisk og kulturelt input, kan I sejle jeres yacht til en af de mange hyggelige kystbyer og nyde en aften på en god restaurant og efterfølgende nyde en drink i en hyggelig bar. Sejlads og bådudlejning er meget populært i Sverige, så for den besøgende sejler er der et rigt udbud af marinaer med fuld service og moderne faciliteter.

Sverige er en skandinavisk perle og kan sagtens konkurrere med mere eksotiske lokationer, når det kommer til naturoplevelser og spændende sejlads. Her vil I med garanti få en uforglemmelig oplevelse for alle.

Søg efter ledige både & Priser

Loading...

Loading...

Loading...

Navigare Yachting Ltd

Navigare Yachting Ltd

Svenske Navigare Yachting Ltd blev etableret i 1995 og har som det eneste svenske firma egen charterflåde i Grækenland, Kroatien, Tyrkiet, Caribien, Maldiverne og Sverige.
Læs mere
Yachtcharter Sweden

Yachtcharter Sweden

Yachtcharter Sweden blev etableret i 1992 og giver dig i dag muligheden for bl.a. at opleve skærgården ud fra den svenske vestkyst, med dens tusindvis af øer.
Læs mere

Loading...