Abaco bar - Palma's bud på Aladdins hule

Baren Abaco skal besøges på en sejlerferie ved Mallorca

Den fantastiske og berømte bar i centrum af den gamle by er en oplevelse i sig selv. Når du åbner døren til denne bar kommer du ind i en hel anden verden. Det føles, som om du er gået lige ind i et hus fra det 17. århundrede. Baren er dekoreret med enorme kandelabre, skulpturer og store udstillinger af frugt og grøntsager, som går over bredderne ved indgangspartiet. Abaco har en fantastisk udendørs terrasse, hvor du kan sidde og nyde en drink, mens du beundrer den enestående dekoration og unikke stemning og atmosfæren.

Stedet er virkelig et besøg værd – det fantastiske interiør med udstillinger af bugnende frugt og grønt – så man kan føle sig hensat til en høstfestival. Baren plejede at være Palmas bedst bevarede hemmelighed – en gemt verden af dekadent eksklusivitet for de velbeslåede. Eksklusiviteten blev garanteret, fordi det altid har været et problem at finde den. Men nu kan du spørge dig frem og blive forklaret vejen til en stor gammel trædør i én af de smalle sidegader i hjertet af Palmas gamle bydel. Der var tidligere intet skilt, som fortalte, hvad du fandt bag døren, men nu er der et diskret skilt, som afslører identiteten. Gå ind igennem den gamle dør og du kan få mistanke om, at du er gået ind i en helt anden verden. Stearinskær fra utallige smedejerns kandelabre kaster skygger på de blodrøde vægge, bowler fulde af frugtkaskader flyder ud over stengulvet og fantastiske blomsterarrangementer af friske blomster fuldender billedet og fornemmelsen af at deltage i en film.

Oprindeligt var det et herskabshus, rummene er udstyret og afspejler, hvordan boligen var indrettet dengang og man går rundt og nyder historien. Det er desværre ikke tilladt at fotografere og ethvert forsøg på det bliver standset.

Abaco er berømt for sine dyre cocktail – men det er et forsøg værd at indtage en drink i disse omgivelser. Et råd er, at man kan bestille en almindelig øl eller et glas vin til mere rimelige priser. Nyd din drink i en af stuerne, få en snak i baren eller nyd måneskinnet i gårdhaven, som er meget populær om sommeren. Hele stemningen forøges af klassisk musik. Abaco ligger på Calle Sant Joan i La Lonja-distriktet – i samme gade finder du også mange restauranter. Men husk, at der først åbnes omkring kl. 21.00.

Grækenland

Grækenland

Velkommen til Grækenland Det græske ørige er en symbiose af hav og sejlads gennem Århundreder. Den Saroniske Golf, Kyklade øriget, Dodekaneserne, Sporaderne, De Ioniske Øer - overalt finder du steder af utrolig skønhed, hundreder af øer, tusinder af km med smukke strande, traditionelle havne og små fiskerflækker alle steder rummer noget unikt og helt forskelligt fra ø til ø. Sejlmulighederne er virkeligt uendelige og som skabt for alle former for oplevelser. Det er en tanke værd, at det vil kræve utallige måneder og feriedage at sejle rundt blandt de mange græske øer og kyster. Vorherre har været generøs med et klima, der er ideelt for sejlads 9 måneder af året (marts til november). Fra Kykladerne, hvor vinden hurtigt ændrer retning og styrke til glæde for de sejlere, der ønsker udfordringer - til de Ioniske øer, hvor stabile og rolige vindforhold normalt giver en lettere og mere afslappet sejlads. I Grækenland finder du kosmopolitiske steder, såsom Paros, Mykenos, Corfu, Rhodos, Santorini og Hydra. Foretrækker du mere uspolerede og fredfyldte ankerpladser eller småhavne sejles til det østlige Pelopones, Sikinos, Milos, Simi, Nisiros m.fl Moorings: Sejlerferie i Grækenland er jeres livs eventyr. Sejl forbi antikke ruiner, læg til ved pittoreske småbyer, kast anker i afsidesliggende bugter, og svømning ved strand resorter. Dette er blot nogle af de mange glæder ved Grækenland. Med et stort antal baser i Grækenland, er valget af destinationer mangfoldigt og omfatter Kykladerne, Dodekaneserne, Sporaderne og de Ioniske øer. Et Græsk yacht charter i Det Ægæiske Hav byder på spændende åbent-vands passager, ubeboede øer og smarte resorter. Det Ioniske øhav ligger i læ og Sporaderne er skovbevokset, afsides, og en verden adskilt fra travle skarer. Se meget mere om alle vores sejlbåds destinationer og det store udvalg af både i alle klasser.
Read more

Caribien

Caribien

Velkommen til Caribien  En sejlerferie i Caribien gør det muligt at blande storslåede og smukke naturoplevelser med indtrykket af en spændende og anderledes kultur, sjove attraktioner på land og meget meget mere - et væld af forskelligartede oplevelser der vil opfylde dine forventninger er aldrig langt væk i Caribien. Krystalklart vand, maleriske strande, naturskønne forankringer og veludstyrede marinaer gør Caribien til en ideel sejlads-destination for danske sejlere. De konsekvente passatvinde, line-of-sight navigation og de mange sikre forankringer og fortøjninger gør dette til en sømands drømmeferie. Rig på myter og legender om pirater og gemte skatte - og udødeliggjort af forfattere som Robert Louis Stevenson, tilbyder Caribien noget af den bedste sejlads på kloden. Det rolige turkisblå vand ruller ind mod skroget af båden, mens gigantiske stimer af tropiske fisk svømmer lige under overfladen og ved siden af båden. Overalt ses hvide sandstrande, omkranset af høje palmer og hyggelige strandbarer. Andre øer forbliver ubeboede og venter bare på at blive udforsket.Seatravel har mange års erfaring med at arrangere sejlferier i Caribien og vi er klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte båd - ligesom vi også gerne hjælper med at finde den bedste fly-rute og hotelovernatning.Du kan leje en sejlbåd fra en af vores moderne baser i De Britiske Jomfruøer (Tortola), St. Martin og Antigua, St. Lucia og Martinique og St. Vincent og Grenada. Se meget mere om alle vores sejlbåds destinationer og det store udvalg af både i alle klasser.
Read more
Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 46 97 55 70