Le Boat

Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44

Le Boat har verdens største udvalg af flodbåde og baser. Med 17 unikke destinationer i 9 lande, samt over 50 års erfaring, kan Le Boat og Seatravel tilbyde fantastiske flodbådsrejser.

Le Boat har flodbåde til leje i Frankrig, Tyskland, England, Irland, Skotland, Belgien, Holland og Italien - og nu også Canada. Le Boat har en helt særlig dedikation til flodbådsrejser, hvilket også afspejles i den professionelle service, som de yder til deres kunder, samt i deres vedligeholdelse af baserne.

Le Boat designer, bygger og vedligeholder selv deres egen, store flåde, så de kender bådene ned til mindste detalje. Med deres brede netværk af baser tilbyder de det absolut største udvalg af envejssejladser inden for flodbådsbranchen.

Le Boats både matcher alle type forventninger - uanset om du går efter luksus eller søger en mere budgetvenlig båd. Bådene rangerer fra 1 til 5 kahytter, og passe til mellem 2 til 12 personer, alt efter hvor stor en gruppe I er, og hvor meget privatliv I ønsker på båden.

Med deres erfaring og store kendskab til flodbåde står Le Boats basepersonale klar til at yde den bedste service og vejledning, så du føler dig komfortabel med sejladsen. Ved ankomst vil du få forklaret alt om båden, og hvis du skulle støde ind i problemer undervejs, er deres teknikere klar til at hjælpe dig. Hvis du ønsker et par tips med på vejen til gode restauranter og seværdigheder, er det engelsktalende personale altid hjælpsomt.

Ombord på Le Boats både finder du alt hvad du behøver for en sikker og komfortabel sejlads; puder, sengelinned, håndklæder, cd-afspiller, forskellige brochurer, et fuldt udstyret køkken samt bord og stole til soldækket. 

Hos Seatravel er vi eksperter i at finde den perfekte båd til dine behov - og med vores prisgaranti vil du ikke finde båden billigere andet sted!

We have boats all over the world: