Locaboat

Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44

Med Locaboat’s specielle og nostalgiske flåde kan du komme på et flodkrydstogt i Frankrig, Tyskland, Holland, Italien og Irland. De har 400 Penichetter fordelt på 25 baser i landene og har eksisteret i over 35 år. Flåden består af 4 bådtyper; Penichette Classique, Penichette Aft-Deck, Penichette Flying Bridge og Europa. En Penichette og Europa er meget forskellige, men de har det tilfælles, at de er nemme at styre, sikre og meget behagelige.

Har man tidligere været på bådferie eller måske blot befundet sig ved en kanal, har man ikke kunnet undgå at lægge mærke til Locaboat’s charmerende Penichetter. Penichette, som betyder "lille Peniche", er inspireret af tidligere tiders flodpramme, som på fransk kaldtes "Penicher" og er blevet lavet specielt til Locaboat siden 1977. I modsætning til den traditionelle flodpram er bådene i dag indrettet med maksimal komfort og sikkerhed for øje. For eksempel er bådene designet med brede dæk og et solidt søgelænder, hvilket i særdeleshed kan være trygt for besætninger med børn og seniorer – men som alle lynhurtigt forstår at værdsætte.

Penichette Classique er båden til begyndere, da den er meget nem at styre. Denne flodbåd findes i 3 størrelser med plads til 2 til 7 personer og har den traditionelle stil. Den har et stort soldæk og soltag, og er ideel til par med eller uden børn. Desuden er der et hævet cockpit, som giver et fremragende udsyn til at styre. Båden har brede dæk på siderne, rækværk og er nem at boarde, så den indbyder bestemt også til at have børn ombord. Flodbåden kan lejes i alle landene undtagen Italien.

Den elegante og rummelige Penichette Aft-Deck findes i 3 størrelser og er ideel til familie og venner, da der er plads til et antal fra 2 til 12 personer. Denne kanalbåd indbyder til at spise måltiderne udenfor med den udvidede salon bagud på båden. Derudover har den et lille hyggeligt område foran med en lille bænk og et bord. Som ved Classique er den også ideel til børn og har et forhøjet cockpit. Båden udlejes i alle lande på nær Polen.

Med Penichette Flying Bridge får du høj komfort med både indendørs og udendørs styreplads. Denne flodbåd fra Locaboat fås i 6 forskellige størrelser og kan ligesom Aft-Deck have et antal på 2 til 12 personer med, men denne type er af nyere dato i forhold til design og teknologi. Flodbåden har her en hævet terrasse, som indbyder til at nyde måltiderne og den kolde drik iblandt solstrålerne. Alle bådene har en fin stor salon, som er oplagt til hyggeligt samvær, og nogle af dem har et lille udendørs område med den lille bænk og bordet dertil. Penichetten kan sejles i alle 6 lande.

Europa er en elegante og behagelig yacht. Disse både er en god kombination af at være praktisk og samtidigt have et moderne, elegant design. Europa-bådene findes i 3 størrelser med plads til op til 8 personer. Bådene har en god komfort, er rummelige for alle personer ombord og har både udendørs og indendørs styreplads. Det bagerste dæk er perfekt til at fiske fra eller at hoppe i vandet og tage en svømmetur. Der findes en udendørs bruser, så I kan blive skyllet efter svømmeturen. Flodbåden Europa kan lejes i Frankrig, Tyskland, Italien og Polen.

Ombord på bådene findes der alt, hvad du skal bruge såsom fuldt udstyret køkken, puder, dyner og sengelinned, håndklæder og viskestykker, radio og CD-afspiller. Når du ankommer til basen med dine medrejsende, får I en oplæring i båden, så I ved, hvordan alt skal håndteres ombord. Personalet tager imod jer og viser jer, hvor let det er at styre en Penichette. Desuden vil de under hele jeres flodbådsferie stå til rådighed, hvis der skulle ske noget undervejs.

At alle bådene tilmed er lette at sejle og dermed ideelle for en afslappende ferie - selv for gæster uden forudgående sejlererfaring. Dette bidrager blot til glæden ved en bådferie med Locaboat.

Skulle du sidde med spørgsmål til en kanalbådsferie med en af disse flodpramme, så kontakt os endelig.

We have boats all over the world: