Flodbådsferie for hele familien

Overvejer du en flodbådsferie, hvor hele familien skal med små som store, skal der helst være aktiviteter for alle aldre. De fleste sejlområder byder på lidt af hvert, så det er ligetil at blive underholdt på den ene eller anden måde. Vi har dog alligevel udvalgt nogle sejlområder, som vi gerne vil gøre opmærksom på, da disse destinationer byder på nogle sjove aktiviteter.

Sandstrand, vandsport og moderne gardian cowboys - bådferie i Camargue

I Camargue i Sydfrankrig vil du opleve en sprudlende atmosfære, som henover sommeren er svær ikke at blive forelsket i. Strandene ude ved kysten er familievenlige, så børnene kan få lov at hygge sig med at bygge sandslotte og spille strandtennis. I byen Séte også kaldet Middelhavets Venidig, er der vandsportsaktiviteter hele sommeren, som de fleste børn vil blive vilde med. Kan du forestille dig en cowboy ride ud på prærien i Frankrig? I Camargue er dette et syn, som kan opleves og vil helt sikkert være et hit for børn at se. 

Læs mere om bådferie i Camargue her.

Kør-selv, ZOO og eksperimentarium - flodbådsferie i Holland

Ved Amsterdam i Holland er der et væld af oplevelser for børn. På en flodbådsferie i Holland er der altid meget at se, især hvis I vælger at sejle i byen, vil der hele tiden være aktiviteter, som er sjove at observere. Byen har en rigtig hyggelig ZOO, der huser flere dyr, et planetarium og vidunderlige haver. Her er oplevelser for hele familien og samtidig ligger ZOO'en tæt på kanalerne, så I har nemt ved at komme dertil. Har I behov for at eksperimentere lidt en dag, så sejl forbi Nemo eksperimentarium. Det ligger midt i det gamle havnebassin kaldet Oosterdok og ligger på snuden af et synkende gigantskib. Amsterdam er også en destination, der er lidt nemmere at komme til, da I selv har mulighed for at køre dertil i bil.

Læs mere om bådferie i Holland her.

Vandsport, naturreservater, hiking og cykelture - familieferie i Tyskland

Det tager heller ikke mange timer at køre til Mecklenburg, hvor et smukt landskab og et ideelt sejlområde åbner sig op for dig. Müritzsee National Park byder på sjove vandaktiviteter for hele familien - windsurfing, kajakker og badning i de klare floder og søer. Samtidig er der gode muligheder for at tage på hiking og cykelture i de omkringliggende skove og vandkantsbyer, så I kan opleve det spændende dyreliv og skønne natur. 

Læs mere om bådferie i Tyskland her.

Kanoture, ridning, fiskeri og badeferie - bådferie i Portugal

Grande Lago er den største sø i Europa og her er rigtig mange sjove aktiviteter hele familien kan kaste sig over. Læg til ved en forladt ø og leg Robinson Crusoe for en dag. Sejl i kano, når I alle har behov for at komme af kanalbåden for at røre jer lidt. Oplev området på ryggen af en hest og kom helt tæt på naturen, tag fiskestangen med og se om I kan fange en sort bars, en karpe eller andre fiskearter, som lever i søen. Med mere end 300 solskinsdage om året er Grande Lago i Portugal en skøn destination for en familieferie.

Læs mere om bådferie i Portugal her.

 

Tænker du, at en af sejlområderne kunne være en alletiders destination for din families ferie?

Så er du meget velkommen til at kontakte os her.