Flodbådsferie i Mecklenburg - området for naturelskere

Mecklenburg er et meget smukt område, og her er mange mindre og lidt større byer, som skønt at det er det gamle Østtyskland er restaureret meget fint med brostensbelagte gader og bindingsværkshuse m.m. Man kan bade i søerne og prøve anden vandsport, og er nogle til fiskeri, er der store chancer for at fange egen aftensmad – ellers er det måske en fornøjelse for børnene, hvis der er nogle små størrelser med. Der er også kulturelle og musikalske muligheder, for før Bismarck kom til magten og Tyskland var et kejserrige, var Mecklenburg adelens ”sommerferieområde”, så der er mange små fine slotte á la vores eget Eremitagen, hvor der afholdes koncerter m.m. hele sommeren – sikkert ikke så meget moderne musik, men ofte klassisk.

Der er mange muligheder og steder du kan sejle til fra Marina Wolfsbruch - et eksempel på en rute ser du herunder.

Marina Wolfsbruch - Plau - Marina Wolfsbruch

marina wolfsbruch

Distance: 215 km

Sejltimer: 36 timer

Sluser: 8

marina wolfsbruch

Marina Wolfsbruch
En smuk marina som er omkranset af skove og en hyggelig lille by, hvor du vil finde mange hoteller og restauranter. Her er også flere vandrestier i skovene, hvis det skulle have interesse.

rheinsberg

Rheinsberg
Langs flodbredden omkranset af smukke, grønne skove ser I Rheinsberg Slot. I kan besøge slottet, som har en fin slotshave og et museum. I byens centrum kan I se den evangeliske kirke i Saint-Laurent, som er bygget i det 13.århundrede.

mirow

Mirow
Mirow er en charmerende lille by med bindingsværkshuse. Aflæg et visit her for at se det smukke Mirow slot, som ligger fantastisk smukt på sin egen ø. Byens kirke er omgivet af frodige landskaber og er også et dejligt sted at besøge.

robel-muritz

Robel
Velkommen til Robel – en fredfyldt og hyggelig by, som ligger ud til Muritz sø. Nyd en gåtur til centrum, hvor I går forbi de mange farverige træhuse, som er et varemærke for denne by. I byen finder I også flere gode restauranter.

waren

Waren
Gør et stop i Waren og nyd en gåtur langs søens bredder. Byens centrum tilbyder mange interessante monumenter, såsom Saint-Mary’s kirke. Waren har også et akvarium, som er et sikkert hit for børn.

jabel

Jabel
Jabel er en stille og fredfyldt by og et godt sted at slappe af. Byen ligger i et smukt landskab, som I vil opdage, hvis I tager på en gåtur rundt her. I Jabel har Le Boat en marina, som der kan overnattes i.

malchow

Malchow
Malchow går også under navnet by-øen og har mange interessante attraktioner. I centrum finder du en stor mølle og en gammel kirke fra det 12.århunderede med et orgel museum. Der er også en køn blomsterhave.

plau-am-see

Plau-am-See
Velkommen til Plau-am-See, en fredfyldt og indbydende lille landsby, som ligger langs kanalen. Besøg det charmerende efeu-dækkede rådhus og nyd de smukke naturlandskaber rundt om byen. Slottet i Plau-am-See er også spændende at besøge – det er muligt at klatre op i det gamle tårn fra det 15.århundrede.
I nærheden af Muritz sø er der flere muligheder for vandsport, vandreture og ikke mindst har I mulighed for at fange jeres egen aftensmad.

Læs mere om alle seværdighederne og attraktionerne, som du kan se i Mecklenburg her.

Kunne en flodbådsferie i Tyskland være aktuelt for dig og familien eller eventuelt nogle venner? Send os en forespørgsel her og beskriv dine ønsker - så arrangerer vi den ideelle flodbådsferie for dig.