Cykelferie og flodbådsferie - en rigtig god kombination

På din flodbådsferie kan du leje cykler på din rejse ned ad floderne og kanalerne - så har du også mulighed for at cykle på opdagelse på land. Når du har valgt en destination for din bådferie, kan du læse om de mange seværdigheder du kan se både fra din flodbåd, men også fra sadlen på en cykel.

Her er nogle af vores forslag til, hvordan du kan kombinere en flodbåds- og cykelferie:

Kanalsejlads og cykelferie i Frankrig

Frankrig byder på en masse oplevelser på en flodbådsferie - skønt vejr, lækker mad og vin, samt utroligt smukke landskaber. På Canal du Midi kan du cykle til Bézier og udforske byen til fods. På den majestætiske Lot-flod kan du cykle på de mange gamle og hyggelige pramdragerstier, som er hugget ind i klipperne og giver en betagende udsigt ud over floden. I Bourgogne (Nivernais og Loire) er der rig mulighed for at udforske landet, da der er mange cykelruter at vælge imellem.

Tyskland - ideel for sejlads på floderne og en super destination for cykelferie

I Tyskland ved Mecklenburg og Brandenburg finder du spændende naturreservater, store områder med mulighed for vandsport og historiske slotte langs søerne og floderne. Til denne destination er det oplagt at køre selv og så kan du jo tage din egen cykel med på ferie. Nyd de flotte landskaber, hold en pause ved et naturreservat og oplev det vilde dyreliv på tæt hånd fra cyklen.

Polen - uudforskede sejlområder og spændende cykelture

De tusind søers land, som Polen også bliver kaldt byder på mange dejlige oplevelser. Naturen, dyrelivet og ikke mindst terrænet her er unikt og eventyrligt. I løbet af sommeren er der mange musikfestivaler i de forskellige byer, som du kan sejle forbi afsætte en dag til. Når du har cyklen med ombord på båden er det nemt at komme direkte derhen fra flodbåden. Samtidig har du rig mulighed for at udforske det vilde, polske landskab fra sadlen af din cykel.

Irland - cykelferie, Guinness og keltisk mystik på din flodbådsferie

Irland er et land, som består af myter og hemmeligheder, sang og dans, samt unik natur - det mener vi er nogle af ingredienserne til opskriften på en uforglemmelig flodbådsferie. Irland har en fantastisk natur, som venter på at blive udforsket til fods eller på cykel. Hop på cyklen og kom tæt på de keltiske monumenter og imponerende herregårde, tag et smut forbi den lokale pub og få en Guinness, slut af ombord på kanalbåden og nyd Irlands maleriske landskaber og eventyrlige natur.

 

Som du kan se, er der mange muligheder for at kombinere en flodbådsferie med en cykelferie. Er du stadig ikke helt overbevist?

Så kontakt os her for inspiration og gode råd til en oplevesrig kombination af cykelferie og flodbådsferie.