Alsace er ikke kun en yndet destination for vinelskere, men kan varmt anbefales, hvis du også bliver betaget af maleriske omgivelser og landskaber. Sejl igennem Saarland, som har en uovertruffen charme med grønne floddale. Stig af båden og ræs af sted på de mange spændende cykelstier. Hvis du har en vandretur kær er det også en mulighed her, da der er mere end 50 vandreruter. 

Sejl videre og gør holdt i Strassbourg, som her vil overraske dig med sit sprudlende kulturliv. Her er opera, teatre, koncerter og festivaler om sommeren. Bliv revet med af byens charmerende væsen og nyd atmosfæren.

Frankrigs ældste kirke er også at finde på denne rute, Saint Pierre-aux-Nonnains, som er tilbage fra det 4.århundrede. I samme område ligger den smukke katedral St. Stephans, hvis enestående mosaikvinduer du kan beundre.

Rejs tilbage til barokkens tid i Saarbrücken, hvor barok arkitekturen rigtig udfoldes. Besøg det smukke barok-slot, som blev opført i byens glansperiode i det 18.århundrede. Et smukt slot med byens skønneste udsigt. St. Johanner Markt ligger i byens midte - området er byens hjerte. Her kan du slentre ned af kringlede stræder, hvor små hyggelige bistroer og butikker ligger efter hvert hjørne. Nyd den afslappende atmosfære, som kan mærkes her.

De nævnte steder og attraktioner er kun et udpluk af, hvad der kan opleves i Alsace og Saarland. Det er hvert fald en destination, som skal overvejes på din næste kanalbådsferie. 

Behov for mere information - klik her.