Shannon River - i hjertet af Irland

Irland har flere floder og søer, men Shannon River tager dig igennem noget af det smukkeste af Irland. Besøg byen Ahtlone, hvor du kan opleve byens gamle borg, som fortæller Irlands historie. Byen har også en charmerende atmosfære, og kan 'prale' af at have Irlands ældste pub; Seans Bar, som hver aften har traditionel irsk live-musik på programmet.

Athlone ses på billedet her:

athlone

Ikke langt fra Athlone ligger Clonmacnoise, et populært pilgrimssted, som ligger på et højdedrag, hvor du kan nyde en god udsigt. Du ser silhuetten af Clonmacnoise herunder på billedet:

clonmacnoise

 

Du kan sejle helt ned til søen Lough Derg, hvor byerne Killaloe og Ballina ligger. Det er et idyllisk område og en charmerende gammel stenbro forbinder de to byer, som ligger på hver sin side af floden.

Kunne du tænke dig at vide mere om, hvad du kan opleve på en flodbådsferie i Irland? Læs den dragende artikel "Med slowboat i Irland" ved at klikke her.

banagher

Der går direkte fly fra København til Dublin med Ryan Air og vi kan arrangere transport fra Dublin lufthavn til Shannon, så ud nemt og hurtigt kan komme til bådbasen og komme om bord på din flodbåd.

Er du blevet fristet af en flodbådsferie i Irland? Ring til os på tlf. 3916 3344 eller klik her og send os en forespørgsel, hvis du gerne vil vide mere.