Nicols

Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44

Nicols’ flåde består af næsten 500 flodbåde fordelt på 26 baser, i Frankrig, Tyskland, Portugal, Holland og Ungarn. Nicols opererer med 5 forskellige serier af flodbådsmodeller, så enhver type sejler kan få sine ønsker opfyldt. De 5 modeller er Estivale, Confort, Sedan, Primo og Riviera.

Nicols er et 100% fransk foretagende, som blev stiftet i 1986. De har endda eget bådværft, hvor deres flåde bliver udviklet og designet i samarbejde med kundernes ønsker og feedback. Da værftet ligger lige ved siden af hovedkontoret, er der ingen information eller forslag fra kunderne, der går tabt. Denne konstante tilpasning til kundernes ønsker er en af Nicols’ store styrker.

Estivale-serien er en rigtig perle af en båd, som kombinerer det bedste fra de tidligere modeller med al den komfort og elegance som i dag værdsættes af den kræsne sejler. Bl.a. er de store terrasser - med god plads til en lækker hjemmelavet middag - meget populære og attraktive. Den mindre terrasse i stævnen passer perfekt til en lille hyggestund og et glas vin. Estivale-bådene findes i seks størrelser, og med dem kan du komme på en flodsejlads i Frankrig, Tyskland og Portugal.

Confort-serien har fire forskellige størrelser, som alle er indrettet med komfortable og rummelige kahytter. Flodbådene er elegante og moderne, og har en sænket solterrasse foran. Denne bådtype giver maksimal komfort til hele besætningen. Desuden har hver kahyt eget badeværelse. Confort kan sejle i alle tre lande.

Sedan-serien markerer sig med et unikt koncept indenfor fritidsbåde. Den enestående salon med de store vinduer er succesen ved denne kanalbåd. Fra salonen kan du komme ud til en fin åben terrasse, som indbyder til at nyde måltiderne og det skønne vejr. Også denne bådtype har indvendig og udvendig styreplads, så besætningen hele tiden kan være sammen. Sedan findes i ni størrelser og kan lejes i Frankrig, Tyskland og Portugal.

Primo-serien findes i én størrelse og er perfekt til en bådcharter for et par eller en lille familie med 2 voksne og 2 børn. Desuden er den ideel til den første flodbådsferie til et rimeligt beløb – lav pris er ved denne båd ikke lig med mindre komfort. Det er en enkel og elegant båd med fin plads både i salonen og på terrassen. Båden er moderne med et skydetag i salonen, inspireret af bilen og de havgående både. Primo finder du i Frankrig.

Riviera-serien er værftets klassiske kanalbåd, som også er Nicols’ økonomibåd. Den har komfort ombord til fornuftige priser. Er I en større gruppe og aldrig har været på en bådcharter før, så er typen ideel. Den findes i tre størrelser og alle bådene i denne serie har en fin, stor salon samt komfortable kahytter. Også denne båd har skydetag i salonen og kan lejes i Frankrig.

Uanset hvilken bådtype du bestiller, vil vi gøre alt for, at I får en herlig bådferie med os. Og hvad enten din båd er udstyret med indvendig styreplads og/eller har styreplads udvendig på soldækket, er det enkelt og ligetil at navigere bådene – også for uerfarne skippere! Et rat, et gear og nogle få instrumenter på styrepulten. Desuden får alle en grundig instruktion på ankomstdagen, så man kan føle sig sikker og godt tilpas, når man begiver sig afsted på egen hånd.

Ombord på Nicols’ både er der alt, hvad du har behov for til en flodbådsferie såsom sengelinned, dynetæpper og puder, køkkenudstyr, radio, CD-afspiller og havemøbler (på forespørgsel). Dog skal du ved Nicols være opmærksom på, at du selv skal have håndklæder og viskestykker med. Desuden er der mulighed for at leje en pool til båden, hvilket er meget populært, hvis der er børn med, og cykler hvis man ønsker at udforske områderne omkring floderne.

Skulle du have nogle spørgsmål til en bådferie på en Nicols-båd, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder med personlig erfaring med sejlads og kan derfor nemt hjælpe dig.

We have boats all over the world: