Canal du Midi - den klassiske Midi-tur i Sydfrankrig

På Canal du Midi har vi flere bådbaser, hvorfra du kan starte din flodbådsferie. Canal du Midi går igennem charmerende fransk landskab med vinmarker, små hyggelige byer og forbi de lange rækker af platantræer, som står langs kanalen. Du kan vælge at sejle hele strækningen af Canal du Midi, eller tage nogle mindre ruter. Gå på opdagelse i den imponerende befæstede middelalderby Carcassonne, smag på retten Cassoulet, som oprindeligt stammer fra byen Castelnaudary og nyd besøg på vingårdene Domaine Gayda og Château de Paraza.

En flodbådsferie på Canal du Midi er fyldt med oplevelser – se hvor mange ved at klikke her.

Du kan også hente det som PDF-fil ved at klikke her.

canal-du-midi

Aquitaine - Gourmet tur gennem regionen, som har alt

Aquitaine ligger også i det sydlige Frankrig og er en region, som byder på en farverig palet af forskellige gourmet- og delikatesseoplevelser til glæde for din appetit! Sejl igennem det yndige landskab med mange vinstokke på skråningerne og plantager med sveskeblommer. Besøg den smukke by Buzet, hvor vinen Buzet produceres – besøg vingårdene, som er i nærheden og prøv et eller to glas af den smagfulde vin. Agen ligger også på kanal de Garonne, som er en by med en rig middelalderlig historie – her kan du opleve typiske bindingsværkshuse, jakobiner kirker og mærke den historiske stemning, som byen emmer af. Begynder du din bådferie mere sydøst på kanalen, kan du besøge byerne Moissac og Montauban, som byder på fremragende restauranter og imponerende klostre.

En flodbådsferie i delikatessernes rige Aquitaine er en sand fryd for din smagssans – læs mere om Aquitaine og attraktioner i området ved at klikke her.

Det er også muligt at hente det som PDF-fil ved at klikke her.

moissac

Bourgogne - Kendt for sine fredfyldte landskaber, smukke vandveje og imponerende vinslotte

En flodbådsferie i Bourgogne: Nivernais & Loire er en skøn tur gennem idylliske vinmarker og landskaber og stemningsfyldte byer med spændende historie. Der er flere flodbådsture i Bourgogne, som vil tage dig forbi vingårde med mulighed for smagsprøver. En tur der kan anbefales er enten en tur/retur fra basen Migennes eller en envejs fra Migennes til Tannay (eller omvendt). Det er en tur på 100km med 50 sluser og tager ca. 28 timer. Du kommer igennem Chablis vinområde, hvor den spændende by Auxerre ligger. På ruten ligger flere mindre hyggelige byer, som Chatel-Censoir, som har gode restauranter og en kirke fra 1500-tallet. Besøg også Vincelles-Vincelottes, som byder på flere vine fra området, som kan nydes sammen med et godt fransk måltid på en af de lokale restauranter.

Det vin-rige område Bourgogne opleves bedst på en flodbåd – læs mere om Bourgogne: Nivernais & Loire ved at klikke her.   

Hent det også som PDF-fil ved at klikke her.

flodbaad


Har du spørgsmål eller ønsker at vide mere om et af områderne eller flodbådene, kan du kontakte os på telefon 3916 3344 eller send os en mail på info@seatravel.dk