Smag den ægte hjemmelavede Cassoulet på flodbådsferie på Canal du Midi

Den sidste weekend i august kan du opleve Cassoulet festival i Castelnaudary. Den berømte kulinariske delikatesse fra det sydvestlige Frankrig stammer helt tilbage fra middelalderen og er en hyppig gæst på middagsbordene i de franske hjem.

Der er sågar en rute, der hedder Castelnaudary Cassoulet ruten, som er over 180 km. Hvis du følger ruten, vil du bl.a. kunne besøge flere gårde, som producerer ingredienserne til madretten eller spise på restauranter, som forbereder retten på den helt korrekte traditionelle måde. På vej ned ad Canal du Midi på en bådferie, vil du også kunne opleve flere restauranter, som er kendte for at lave en rigtig traditionel cassoulet.

Hvis du er på flodbådsferie i den sidste weekend i august på Canal du Midi, så glem ikke at besøge Cassoulet festivalen i Castelnaudary. Det er en oplevelse, du sent vil glemme – byen bugner af boder med smagsprøver, gourmet og blomster markeder, underholdning shows og koncerter.

Kunne du godt tænke dig at komme på flodbådsferie på Canal du Midi i august? Vi har stadig ledige flodbåde – send os en forespørgsel og vi finder en båd til dig.