Kanalsejlads i Irland

En af verdens største bådferie destinationer er Irland – når du først har været på en sejlferie på de irske floder Shannon og Erne, vil du forstå hvorfor. Imponerende landskaber, en atmosfære der emmer af mystik og ikke mindst livlige aftener på de lokale pubber.

Omkring Irlands floder Shannon og Erne finder du et stort netværk af søer. Det er nemt at navigere på disse floder og søer, hvilket gør Irland til en populær destination for flodbådsferie. Det irske landskab består af bølgende grønne bakker, hvor du pletvist kan se de hyggelige landsbyer. Vandet du vil opleve her er krystalklart og er noget af det reneste, du kan finde i Europa. Den vilde natur omkring floderne kan udforskes på cykel eller til fods. Gør holdt ved en lokal pub og oplev ægte irsk stemning, når de lokale musikere spiller op til dans.

Udover de smukke landskaber kan du udforske de irske historiske slotte, keltiske monumenter og imponerende herresæder, som stadig er omgivet af en vis mystik. Lough Key Forest & Leisure Park er en attraktion for hele familien uanset vejr og vind, og er en oplagt mulighed for de legesyge sjæle.     

Når du sejler på floden Shannon, er det svært ikke at gøre holdt. Imødekommende og glade irere står klar til at modtage dig, når du kommer i en flodbåd. I løbet af sommeren vil der også være mange festivaler og events, som du kan besøge, hvis du får lyst til at opleve den irske stemning på land.    

Har du lyst til at vide mere om en flodbådsferie i Irland kan du læse mere her om destinationen Irland her.

Vi tilbyder flodbådsferie med Le Boat og Locaboat i Irland.

Lige nu kan du få flybilletter t/r fra København til Dublin fra 600 DKK i juni/juli måned - frisk på at høre mere? Kontakt os her.