5 Filmdestinationer du bare må besøge!

Europa, Caribien og Asien er med deres smukke landskaber og dejlige sejlområder blevet foreviget på det store lærred mange gange – i film du helt sikkert enten har set eller hørt om.

Derfor vil vi her inspirere dig med fem fabelagtige filmdestinationer.

 

Skopelos, Grækenland
Mamma Mia!

Drømmer du om at udforske de samme skønne landskaber, som tonede frem i den første Mamma Mia-film? Så skal du til den lille ø Skopelos i Grækenland. Øen er en del af den lille øgruppe Sporaderne, der består af 11 spændende øer, som byder på hvide sandstrande, maleriske landsbyer og det klareste azurblå hav. Området emmer af autencitet, så du får nemt et nært indblik i den traditionelle, græske kultur.

Du kan læse mere om en sejlerferie i det græske øhav her

 

 

Vis, Kroatien
Mamma Mia! Here we go again

Måske har du allerede været inde og se efterfølgeren til Mamma Mia, men hvis ikke, så kan vi afsløre, at de endnu engang har fundet en fabelagtig lille perle af en ø som kulisse – denne gang den kroatiske ø Vis. Vis er placeret i det centrale Kroatien sammen med mere end 30 andre øer. Oplev områdets smukke natur, hvide sandstrande, frodig vegetation og store kulturelle oplevelser i de charmerende, ældgamle byer. 

Er du intereseret i denne skønne ø i middelhavet så læs mere her

 

 

Thailand
The Beach / James Bond

I hjertet af Sydøstasien finder du Thailand, der med sin tropiske skønhed har inspireret mange biografgængere til at tage på ferie. Den smukke og kridhvide sandstrand omgivet af turkisfarvet vand var, hvad der mødte Leonardo Dicaprio på denne ø, da han i filmen "The Beach" søgte og fandt tropisk lyksalighed. Nyd det paradisiske landskab, mens du sejler rundt blandt imponerende kalkstensklippeøer og forbi dejlige, uberørte sandstrande. 

Er dette tropiske eventyr noget for dig, så læs mere om vores sejlerferie i Thailand her

 

 

Filicudi, Italien
Den skaldede frisør

En sejlferie ved Sicilien og de Lipariske Øer er en rejse i et gennemført Middelhavs-paradis. De Lipariske Øer er en øgruppe af vulkansk oprindelse, der blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste i 2000, hvilket vidner om områdets skønhed. De maleriske omgivelser byder på naturskønne bugter og rolige landsbyer. Passagerne mellem øerne er korte og giver derfor rig mulighed til at nyde livet ombord på båden.
Det sydeuropæiske område satte scenen for filmen "Den skaldede frisør", hvor et begivenhedsrigt bryllup fandt sted i billedskønne omgivelser. 

Vil du besøge dette middelhavsparadis på en sejlerferie så læs mere her

 

 

St. Vincent, Caribien
Pirates of the Caribbean

Nyd de eksotiske omgivelser på St. Vincent, der er et af de mest uberørte sejlområder i det sydlige Caribien. De svajende palmer og glitrende hav danner rammen for et sandt tropisk paradis, hvor dykkermulighederne er magiske. Gå i fodsporene af Kaptajn Jack Sparrow, og tag på din egen ekspedition i den uspolerede natur som både byder på spektakulære vandfald, en aktiv vulkan og flere eventyrlige strande.

Er du til eksotiske omgivelser i Caribien så læs mere om vores sejlerferie her

Grækenland

Grækenland

Velkommen til Grækenland Det græske ørige er en symbiose af hav og sejlads gennem Århundreder. Den Saroniske Golf, Kyklade øriget, Dodekaneserne, Sporaderne, De Ioniske Øer - overalt finder du steder af utrolig skønhed, hundreder af øer, tusinder af km med smukke strande, traditionelle havne og små fiskerflækker alle steder rummer noget unikt og helt forskelligt fra ø til ø. Sejlmulighederne er virkeligt uendelige og som skabt for alle former for oplevelser. Det er en tanke værd, at det vil kræve utallige måneder og feriedage at sejle rundt blandt de mange græske øer og kyster. Vorherre har været generøs med et klima, der er ideelt for sejlads 9 måneder af året (marts til november). Fra Kykladerne, hvor vinden hurtigt ændrer retning og styrke til glæde for de sejlere, der ønsker udfordringer - til de Ioniske øer, hvor stabile og rolige vindforhold normalt giver en lettere og mere afslappet sejlads. I Grækenland finder du kosmopolitiske steder, såsom Paros, Mykenos, Corfu, Rhodos, Santorini og Hydra. Foretrækker du mere uspolerede og fredfyldte ankerpladser eller småhavne sejles til det østlige Pelopones, Sikinos, Milos, Simi, Nisiros m.fl Moorings: Sejlerferie i Grækenland er jeres livs eventyr. Sejl forbi antikke ruiner, læg til ved pittoreske småbyer, kast anker i afsidesliggende bugter, og svømning ved strand resorter. Dette er blot nogle af de mange glæder ved Grækenland. Med et stort antal baser i Grækenland, er valget af destinationer mangfoldigt og omfatter Kykladerne, Dodekaneserne, Sporaderne og de Ioniske øer. Et Græsk yacht charter i Det Ægæiske Hav byder på spændende åbent-vands passager, ubeboede øer og smarte resorter. Det Ioniske øhav ligger i læ og Sporaderne er skovbevokset, afsides, og en verden adskilt fra travle skarer. Se meget mere om alle vores sejlbåds destinationer og det store udvalg af både i alle klasser.
Read more

Caribien

Caribien

Velkommen til Caribien  En sejlerferie i Caribien gør det muligt at blande storslåede og smukke naturoplevelser med indtrykket af en spændende og anderledes kultur, sjove attraktioner på land og meget meget mere - et væld af forskelligartede oplevelser der vil opfylde dine forventninger er aldrig langt væk i Caribien. Krystalklart vand, maleriske strande, naturskønne forankringer og veludstyrede marinaer gør Caribien til en ideel sejlads-destination for danske sejlere. De konsekvente passatvinde, line-of-sight navigation og de mange sikre forankringer og fortøjninger gør dette til en sømands drømmeferie. Rig på myter og legender om pirater og gemte skatte - og udødeliggjort af forfattere som Robert Louis Stevenson, tilbyder Caribien noget af den bedste sejlads på kloden. Det rolige turkisblå vand ruller ind mod skroget af båden, mens gigantiske stimer af tropiske fisk svømmer lige under overfladen og ved siden af båden. Overalt ses hvide sandstrande, omkranset af høje palmer og hyggelige strandbarer. Andre øer forbliver ubeboede og venter bare på at blive udforsket.Seatravel har mange års erfaring med at arrangere sejlferier i Caribien og vi er klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte båd - ligesom vi også gerne hjælper med at finde den bedste fly-rute og hotelovernatning.Du kan leje en sejlbåd fra en af vores moderne baser i De Britiske Jomfruøer (Tortola), St. Martin og Antigua, St. Lucia og Martinique og St. Vincent og Grenada. Se meget mere om alle vores sejlbåds destinationer og det store udvalg af både i alle klasser.
Read more
Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 39163344