5 Filmdestinationer du bare må besøge!

Europa, Caribien og Asien er med deres smukke landskaber og dejlige sejlområder blevet foreviget på det store lærred mange gange – i film du helt sikkert enten har set eller hørt om.

Derfor vil vi her inspirere dig med fem fabelagtige filmdestinationer.

 

Skopelos, Grækenland
Mamma Mia!

Drømmer du om at udforske de samme skønne landskaber, som tonede frem i den første Mamma Mia-film? Så skal du til den lille ø Skopelos i Grækenland. Øen er en del af den lille øgruppe Sporaderne, der består af 11 spændende øer, som byder på hvide sandstrande, maleriske landsbyer og det klareste azurblå hav. Området emmer af autencitet, så du får nemt et nært indblik i den traditionelle, græske kultur.

Du kan læse mere om en sejlerferie i det græske øhav her

 

 

Vis, Kroatien
Mamma Mia! Here we go again

Måske har du allerede været inde og se efterfølgeren til Mamma Mia, men hvis ikke, så kan vi afsløre, at de endnu engang har fundet en fabelagtig lille perle af en ø som kulisse – denne gang den kroatiske ø Vis. Vis er placeret i det centrale Kroatien sammen med mere end 30 andre øer. Oplev områdets smukke natur, hvide sandstrande, frodig vegetation og store kulturelle oplevelser i de charmerende, ældgamle byer. 

Er du intereseret i denne skønne ø i middelhavet så læs mere her

 

 

Thailand
The Beach / James Bond

I hjertet af Sydøstasien finder du Thailand, der med sin tropiske skønhed har inspireret mange biografgængere til at tage på ferie. Den smukke og kridhvide sandstrand omgivet af turkisfarvet vand var, hvad der mødte Leonardo Dicaprio på denne ø, da han i filmen "The Beach" søgte og fandt tropisk lyksalighed. Nyd det paradisiske landskab, mens du sejler rundt blandt imponerende kalkstensklippeøer og forbi dejlige, uberørte sandstrande. 

Er dette tropiske eventyr noget for dig, så læs mere om vores sejlerferie i Thailand her

 

 

Filicudi, Italien
Den skaldede frisør

En sejlferie ved Sicilien og de Lipariske Øer er en rejse i et gennemført Middelhavs-paradis. De Lipariske Øer er en øgruppe af vulkansk oprindelse, der blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste i 2000, hvilket vidner om områdets skønhed. De maleriske omgivelser byder på naturskønne bugter og rolige landsbyer. Passagerne mellem øerne er korte og giver derfor rig mulighed til at nyde livet ombord på båden.
Det sydeuropæiske område satte scenen for filmen "Den skaldede frisør", hvor et begivenhedsrigt bryllup fandt sted i billedskønne omgivelser. 

Vil du besøge dette middelhavsparadis på en sejlerferie så læs mere her

 

 

St. Vincent, Caribien
Pirates of the Caribbean

Nyd de eksotiske omgivelser på St. Vincent, der er et af de mest uberørte sejlområder i det sydlige Caribien. De svajende palmer og glitrende hav danner rammen for et sandt tropisk paradis, hvor dykkermulighederne er magiske. Gå i fodsporene af Kaptajn Jack Sparrow, og tag på din egen ekspedition i den uspolerede natur som både byder på spektakulære vandfald, en aktiv vulkan og flere eventyrlige strande.

Er du til eksotiske omgivelser i Caribien så læs mere om vores sejlerferie her

Grækenland

Grækenland

Velkommen til Grækenland Den maritime historie i Grækenland går, ligesom så mange andre ting i Grækenland, flere tusinde år tilbage i tiden. Den Saroniske Golf, Kyklade-øriget, Dodekaneserne, Sporaderne, De Ioniske Øer - der er enormt mange helt exceptionelle områder for en eventyrlig ferie i sejlbåd i det græske øhav. Her finder du hundredevis af øer med mange tusinde kilometer smukke strande, hyggelige fiskerlandsbyer med traditionelle havne, som alle byder på helt unikke oplevelser. Drømmeferien venter på dig her. Dine sejlmuligheder i Grækenland er nærmest uendelige. Faktisk ville det kræve utallige måneder og feriedage at komme rundt til alle de smukke græske øer og kyster, men med bådleje, har du friheden til selv at vælge et udpluk af alt det gode, Grækenland byder på. Lej din drømmebåd og sus afsted på en skøn sejlferie. Klimaet er ideelt for sejllads 9 måneder om året mellem marts og november. Ved Kykladerne ændrer vinden hurtigt retning og styrke til glæde for de sejlere, der ønsker udfordringer, mens der ved De Ioniske Øer er stabile og rolige vindforhold, som normalt giver en lettere og mere afslappet sejlads. Der er, med andre ord, noget for enhver smag. I Grækenland finder du desuden kosmopolitiske steder, som er rige på historie og kultur. Besøg bl.a. Paros, Mykonos, Korfu, Rhodos, Santorini og Hydra. Foretrækker du mere uspolerede og fredfyldte ankerpladser eller småhavne, kan det klart anbefales at sejle til det østlige Pelopones, Sikinos, Milos, Simi, Nisiros m.fl. Din bådferie kan indeholde lige, hvad du ønsker. Grækenland er også kendt for deres friske og krydrede kogekunst. Her kan du smage lækre, lokale oliven i en sprød græsk salat, grillet souvlaki med pitabrød og tzatsiki, lækker mousaka fuld af tomat, hvidløg og ost og, ikke at forglemme, den cremede græske yoghurt med sød honning. Vil du gerne sejle ud i det blå i Grækenland, men har du ikke noget duelighedsbevis? Hos os er det muligt at få en skipper med på din bådcharter. Så kan du blot slappe af og suge alle indtrykkene til dig. Læs mere om dine muligheder for skipperleje. Sejlerferie i Grækenland er et eventyr for livet. Sejl forbi antikke ruiner, læg til ved pittoreske småbyer, kast anker i afsidesliggende bugter, og svøm i det tyrkisblå havvand. Med et stort antal baser i Grækenland, er valget af destinationer mangfoldigt og omfatter Kykladerne, Dodekaneserne, Sporaderne og de Ioniske Øer. Vi har bådudlejning i store dele af Europa. Se meget mere om det store udvalg af både i alle klasser og alle vores sejlbådsdestinationer.
Read more

Kroatien

Kroatien

Velkommen til Kroatien  Sejlads i Adriaterhavet er fantastisk. Med en fastlandskystlinie på godt 1700 km og en perlerække af mere end 700 øer i et smaragdgrønt hav er skærgården et paradis for sejloplevelser. Du finder oftest milde vinde, korte sejldistancer mellem historiske søfartsbyer og fortryllende ankerbugte til siesta under solsejlet og badestunder med snorkel og tallige farverige fisk. Fastlandets bjerge knejser i horisonten, og havet er dybt og krystalklart, hvilket gør navigationen let. Det kroatiske køkken er dybest set et middelhavskøkken, så der bliver ikke sparet på olivenolie, hvidløg, urter og krydderirer, hvilket giver retterne en ekstra speciel smag. Friskfanget fisk og skalddyr samt lækkert kød tilberedt på grillen er altid at finde på menuen. Kroaterne kan lide at holde det simpelt, i køkkenet og i livet. Men man bliver overrasket over, hvordan et så enkelt måltid kan være så velsmagende. Overalt finder du en venlig og serviceminded stemning - her fungerer tingene. Lej en sejlbåd i Kroatien, og vi vil gøre vores bedste til, at du vil komme til at nyde feriemåden og omgivelserne! Du kan sejle i flere forskellige dejlige områder i Kroatien: Pula, Split, Dubrovnik og Biograd. Alle områder byder på en masse interessante oplevelser ved Adriaterhavet. Heriblandt UNESCO's verdernsarvbyer, bilfri øer, arkitektoniske vidundere, hyggelige snoede gader fra middelalderen, filmlokationer fra den verdensberømte serie Game of Thrones og betagende udsigter over det krystalklare Adriaterhav. Kroatien byder desuden på rig mulighed for flotillesejlads - spørg os hvis du ønsker mere info herom. Se derudover meget mere om alle vores sejlbådsdestinationer og vores store udvalg af både i alle klasser. Drømmer du om en sejlferie i Kroatien, men har ingen erfaring? Hvis du ikke har duelighedsbevis, kan du for et ekstra beløb leje en båd med skipper. 
Read more

Caribien

Caribien

Velkommen til Caribien  En sejlerferie i Caribien gør det muligt at blande storslåede og smukke naturoplevelser med indtrykket af en spændende og anderledes kultur, sjove attraktioner på land og meget meget mere - et væld af forskelligartede oplevelser der vil opfylde dine forventninger er aldrig langt væk i Caribien. Krystalklart vand, maleriske strande, naturskønne forankringer og veludstyrede marinaer gør Caribien til en ideel sejlads-destination for danske sejlere. De konsekvente passatvinde, line-of-sight navigation og de mange sikre forankringer og fortøjninger gør dette til en sømands drømmeferie. Rig på myter og legender om pirater og gemte skatte - og udødeliggjort af forfattere som Robert Louis Stevenson, tilbyder Caribien noget af den bedste sejlads på kloden. Det rolige turkisblå vand ruller ind mod skroget af båden, mens gigantiske stimer af tropiske fisk svømmer lige under overfladen og ved siden af båden. Overalt ses hvide sandstrande, omkranset af høje palmer og hyggelige strandbarer. Andre øer forbliver ubeboede og venter bare på at blive udforsket.Seatravel har mange års erfaring med at arrangere sejlferier i Caribien og vi er klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte båd - ligesom vi også gerne hjælper med at finde den bedste fly-rute og hotelovernatning.Du kan leje en sejlbåd fra en af vores moderne baser i De Britiske Jomfruøer (Tortola), St. Martin og Antigua, St. Lucia og Martinique, St. Vincent og Grenada og De Amerikanske Jomfruøer (St. Thomas). Se meget mere om alle vores sejlbåds destinationer og det store udvalg af både i alle klasser.
Read more
Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44