Europa, Caribien og Asien er med deres smukke landskaber og dejlige sejlområder blevet foreviget på det store lærred mange gange – i film du helt sikkert enten har set eller hørt om.

Derfor vil vi her inspirere dig med fem fabelagtige filmdestinationer.

 

Skopelos, Grækenland
Mamma Mia!

Drømmer du om at udforske de samme skønne landskaber, som tonede frem i den første Mamma Mia-film? Så skal du til den lille ø Skopelos i Grækenland. Øen er en del af den lille øgruppe Sporaderne, der består af 11 spændende øer, som byder på hvide sandstrande, maleriske landsbyer og det klareste azurblå hav. Området emmer af autencitet, så du får nemt et nært indblik i den traditionelle, græske kultur.

Du kan læse mere om en sejlerferie i det græske øhav herVis, Kroatien
Mamma Mia! Here we go again

Måske har du allerede været inde og se efterfølgeren til Mamma Mia, men hvis ikke, så kan vi afsløre, at de endnu engang har fundet en fabelagtig lille perle af en ø som kulisse – denne gang den kroatiske ø Vis. Vis er placeret i det centrale Kroatien sammen med mere end 30 andre øer. Oplev områdets smukke natur, hvide sandstrande, frodig vegetation og store kulturelle oplevelser i de charmerende, ældgamle byer. 

Er du intereseret i denne skønne ø i middelhavet så læs mere her

 

 

Thailand
The Beach / James Bond

I hjertet af Sydøstasien finder du Thailand, der med sin tropiske skønhed har inspireret mange biografgængere til at tage på ferie. Den smukke og kridhvide sandstrand omgivet af turkisfarvet vand var, hvad der mødte Leonardo Dicaprio på denne ø, da han i filmen "The Beach" søgte og fandt tropisk lyksalighed. Nyd det paradisiske landskab, mens du sejler rundt blandt imponerende kalkstensklippeøer og forbi dejlige, uberørte sandstrande. 

Er dette tropiske eventyr noget for dig, så læs mere om vores sejlerferie i Thailand her

 


Filicudi, Italien
Den skaldede frisør

En sejlferie ved Sicilien og de Lipariske Øer er en rejse i et gennemført Middelhavs-paradis. De Lipariske Øer er en øgruppe af vulkansk oprindelse, der blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste i 2000, hvilket vidner om områdets skønhed. De maleriske omgivelser byder på naturskønne bugter og rolige landsbyer. Passagerne mellem øerne er korte og giver derfor rig mulighed til at nyde livet ombord på båden.
Det sydeuropæiske område satte scenen for filmen "Den skaldede frisør", hvor et begivenhedsrigt bryllup fandt sted i billedskønne omgivelser. 

Vil du besøge dette middelhavsparadis på en sejlerferie så læs mere her

 


St. Vincent, Caribien
Pirates of the Caribbean

Nyd de eksotiske omgivelser på St. Vincent, der er et af de mest uberørte sejlområder i det sydlige Caribien. De svajende palmer og glitrende hav danner rammen for et sandt tropisk paradis, hvor dykkermulighederne er magiske. Gå i fodsporene af Kaptajn Jack Sparrow, og tag på din egen ekspedition i den uspolerede natur som både byder på spektakulære vandfald, en aktiv vulkan og flere eventyrlige strande.

Er du til eksotiske omgivelser i Caribien så læs mere om vores sejlerferie her