Send rejseforespørgsel
Luk
Ohøj! Skal et sejleventyr være din næste rejse? Så send os en forespørgsel.

Thailand

Læs mere om fordelene ved Seatravel

Sejlerferie i Thailand - Lej sejlbåd i Thailand og oplev den paradiset fra vandsiden..

Svajende palmer, koralrev, betagende klippeøer, et glitrende smaragdgrønt hav og charmerende landsbyer på øerne – disse er blot nogle af attraktionerne der venter ved en sejlferie i Thailand. Phuket, Koh Samui og Koh Chang er idelle udgangspunkter for et sejlereventyr i en eksotisk verden, langt fra hverdagens stress og jag.

  • Afslappet sejlads – året rundt
  • Venlig befolkning
  • Fremragende thailandsk mad
  • Eksotiske Phi Phi Islands
  • Hvidsandede strande
  • Enestående snorkling & dykning

Beliggende i hjertet af Sydøstasien, er Thailand velsignet med en uovertruffen tropisk skønhed. Landet byder på fire særskilte sejladsområder – hvor farvandene ved den sydlige halvø er mest interessante for sejlere. Sejlområderne ud for østkysten af Phuket er blandt de fineste i verden.

Knejsende bjergtoppe af kalksten stikker op fra det klare smaragdfarvede og beskyttede vand ved f.eks. Phuket og Koh Chang.  Marineparkerne ved Similan-og Surin-øerne er blandt de bedste snorkling/dykkerområder i verden. En sejlerferie i Thailand tilbyder et væld af naturskønne og afsondrede ankerpladser - uberørte med hvidsandede strande, og vilde ubeboede øer, med livligt natteliv og moderne resorts. Den imødekommende og gæstfrie thailandske befolkning gør deres for at din sejlerferie til Thailand bliver noget helt specielt – det er ikke uden grund at Thailand kaldes ”Smilets land”.

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Vi har prisgaranti, og er medlem af rejsegarantifonden - vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 3916 3344