Cookies

Thailand

Thailand

Sejlerferie i Thailand - Lej sejlbåd i Thailand og oplev den paradiset fra vandsiden..

Svajende palmer, koralrev, betagende klippeøer, et glitrende smaragdgrønt hav og charmerende landsbyer på øerne – disse er blot nogle af attraktionerne der venter ved en sejlferie i Thailand. Phuket, Koh Samui og Koh Chang er idelle udgangspunkter for et sejlereventyr i en eksotisk verden, langt fra hverdagens stress og jag.

  • Afslappet sejlads – året rundt
  • Venlig befolkning
  • Fremragende thailandsk mad
  • Eksotiske Phi Phi Islands
  • Hvidsandede strande
  • Enestående snorkling & dykning

Beliggende i hjertet af Sydøstasien, er Thailand velsignet med en uovertruffen tropisk skønhed. Landet byder på fire særskilte sejladsområder – hvor farvandene ved den sydlige halvø er mest interessante for sejlere. Sejlområderne ud for østkysten af Phuket er blandt de fineste i verden.

Knejsende bjergtoppe af kalksten stikker op fra det klare smaragdfarvede og beskyttede vand ved f.eks. Phuket og Koh Chang.  Marineparkerne ved Similan-og Surin-øerne er blandt de bedste snorkling/dykkerområder i verden. En sejlerferie i Thailand tilbyder et væld af naturskønne og afsondrede ankerpladser - uberørte med hvidsandede strande, og vilde ubeboede øer, med livligt natteliv og moderne resorts. Den imødekommende og gæstfrie thailandske befolkning gør deres for at din sejlerferie til Thailand bliver noget helt specielt – det er ikke uden grund at Thailand kaldes ”Smilets land”.

Søg efter ledige både & Priser

Loading...

Loading...

Loading...

Sunsail

Sunsail

Med over 800 yachts på 30 forskellige og spændende destinationer over hele verden kan Sunsail og Seatravel indfri dine ønsker og behov for en uforglemmelig sejlferie. Vi kan tilbyde sejlads både i Caribien, Middelhavet, Det Indiske Hav, Thailand og Stillehavet.
Læs mere
Moorings

Moorings

Med Seatravel og The Moorings’ bådudlejning kan du komme på en sejlferie med dine nærmeste og vennerne fra mere end 25 baser i Caribien, Middelhavet, det Indiske Ocean, Thailand, Nordamerika og Stillehavet.
Læs mere
Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter har i dag over 33 destinationer og over 450 både, som kan sejles i Caribien, Middelhavet, Asien, Stillehavet, det Indiske Ocean, Bahamas og Nordamerika.
Læs mere
Navigare Yachting Ltd

Navigare Yachting Ltd

Svenske Navigare Yachting Ltd blev etableret i 1995 og har som det eneste svenske firma egen charterflåde i Grækenland, Kroatien, Tyrkiet, Caribien, Maldiverne og Sverige.
Læs mere
Elite Yachting

Elite Yachting

Elite Yachting har base på Phuket og tilbyder et godt udvalg af velholdte katamaraner og kølbåde.
Læs mere
Gulf Charters Thailand

Gulf Charters Thailand

Med Seatravel og Gulf Charters Thailand kan du tage på opdagelse i den thailandske golf og kaste anker i total fredsommelig, uden andre i sigte.  
Læs mere

Loading...