Send rejseforespørgsel
X
Ohøj! Skal et sejleventyr være din næste rejse?
Så send os en forespørgsel.
 

Thailand

Læs mere om fordelene ved Seatravel

Velkommen til  Thailand 

Oplev det thailandske paradis, som tager dig med til nye højder med svajende palmer, koralrev klippeøer, et glitrende smaragdgrønt hav og charmerende landsbyer på øerne – disse er blot nogle af attraktionerne, der venter ved en sejlferie i Thailand. Phuket, Koh Samui og Koh Chang er ideelle udgangspunkter for et sejlereventyr i en eksotisk verden, langt fra hverdagens stress og jag.

Beliggende i hjertet af Sydøstasien, er Thailand velsignet med en uovertruffet tropisk skønhed. Landet byder på fire særskilte sejladsområder – hvor farvandene ved den sydlige halvø er anbefalet for sejlere. Sejlområderne ud fra østkysten af Phuket, er blandt de fineste i verden.

Knejsende bjergtoppe af kalksten stikker op fra det klare smaragdfarvede og beskyttede vand ved f.eks. Phuket og Koh Chang. Marineparkerne ved Similan- og Surin-øerne er blandt de bedste dykke- og snorklingområder i verden. En sejlerferie i Thailand byder på et væld af naturskønne og afsondrede ankerpladser – uberørte med hvidsandede strande og vilde ubeboede øer, med livligt natteliv og moderne resort. Den imødekommende og gæstfrie thailandske befolkning, gør deres for at din sejlerferie til Thailand bliver noget helt specielt – det er ikke uden grund at Thailand kaldes ”Smilets land”.

Vi har prisgaranti, og er medlem af rejsegarantifonden - vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 3916 3344