Athen

Athen

Besøg antikke Athen - her finder man et væld af smarte butikker, intime caféer, fornemme restauranter og livlige natklubber i hjertet af byen. Langs de snoede gader i Plaka, en af de ældre og mere maleriske kvarterer i storbyen, er tavernaer og små butikker blandet med byzantinske kirker, statslige palæer og gamle monumenter.

På det flade højslette over Athens spredt vidder, vejrer Parthenon fortsat som kronjuvelen af Akropolis. Disse ruiner kan dateres helt tilbage til det 4. århundrede f.Kr. Fascinerende museer, pragtfulde gamle templer, den store mængde af historie der omgiver jer overalt, er alt sammen en del af sejlads i Athens farvande, med byen i centrum for den givende og inspirerende oplevelse.

Liggepladser

Der findes hverken moorings-bøjer eller ankerpladser ved Kalamaki. Alle både skal ligge til inde i den moderne marina.
Jollepladser er ikke tilgængelige.

Forslag til aktiviteter

Attraktionerne i kosmopolitiske Athens er mange. Naturligvis, klatring bakken til toppen af plateauet for at se ruinerne af Akropolis, herunder Parthenon, er en spændende måde at tilbringe en del af dagen på. Tag afsted tidligt om morgenen er den bedste mulighed for at undgå skarer af turister, der flokkes til dette imponerende monument. Mens I er der beundre den pragtfulde udsigt over Athens, besøg Akropolis Museum. Olympieion (Zeustemplet) og det antikke Agora, hjemsted for Apollo og Hefaistos templerne, er også meget populære destinationer. I centrum af Athen, findes desuden et overvældende udvalg af museer, de fleste af dem langs Vassilissis Sophias Avenue. Særligt interessant er det nationale arkæologiske museum, der blandt andet rummer udstillinger og artefakter fra de kykladiske, minoanske, og mykenske civilisationer. Spender også en aften i de smalle gyder i Plaka og nyd en lækker middag på en taverna. En sejlerferie i farvandene omkring Athens giver jer muligheden for at besøge en af de mest berømte og historiske byer i verden.

Faciliteter

Alle tænkelige faciliteter til en sejlbåd findes.