Kavas

Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44

Gennem Seatravel og Kavas’ bådudlejning, kan du komme på en sejlerferie i Grækenland ved Athen, Kos og Lefkas. Kavas er et græsk yachting selskab med over 25 års erfaring og har en flåde på mere end 45 sejlbåde og katamaraner i størrelser fra 30 til 61 fod.

Kavas Yachting startede med en 30 fods sejlbåd i ’85 af Vagelis Kavas, en tidligere græsk søofficer, hvis passion for yachting og havet førte ham ind i yacht charter branchen. I dag har Kavas et bredt udvalg af både og tilbyder desuden også kran- og skibsværftstjenester.

Sejl i det græske med en Beneteau, Bavaria, Jeanneau eller Lagoon båd, og oplev omgivelser med en helt utrolig skønhed, hundredvis af øer, smukke strande og en helt unik atmosfære. Her får du både traditionelle havne, små hyggelige havne og uendelige sejlmuligheder med både korte og lange sejlruter og let eller mere udfordrende sejlads, så en sejlerferie i Grækenland er virkelig for alle.

Kavas Yachting er certificeret samarbejdspartner i den græske turistorganisation (GTO) og desuden medlem af Hellenic Yacht Brokers Association (HYBA), Hellenic Professional Yacht Owners Association (HPYOA) og den græske Professional Yacht Owners Bareboat Association (SITESAP).

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller ønsker til en sejlferie ombord på en Kavas båd.

We have boats all over the world: