Athen, Alimos Marina (Athenian Yachts)

Athen, Alimos Marina (Athenian Yachts)

map

Athenian Yachts, Alimos marina
Alimos marina
Pier 2
Davaki 1
Alimos 174 55
Grækenland

Base manager
Mr. Nikos Barbaressos
+30 69 81 70 91 50

Basens åbningstider
9:00 - 17:00

Check-in
Båden overtages kl. 17:00. Athenian Yachts flåde er lokaliseret på Pier C

Sen ankomst
Ved sen ankomst ligger nøglen ombord på båden og I laver check-in den efterfølgende dag. Husk at informere basen om det forventede ankomsttidspunkt nogle dage i forvejen. Man får oplyst navn på båden umiddelbart inden afrejse.

Check-out
Båden afleveres kl. 09:00 den sidste dag.
Husk venligst på, at man skal være tilbage i marinaen dagen inden aflevering, senest kl. 19:00. Ved returnering skal man ligge med hækken mod kaj! Brug ikke anker! Fortøjningsliner er tilgængelige. Personalet gør alt for at hjælpe med sikkerfortøjning, kontakt dem derfor ½-1 time før ankomst i Marina Alimos, så anviser de en bådplads.

Afstande
Athen centrum: 12km

Lufthavn
Athens International (El. Venizelos): 40km

Transfer
Bussen er billig og kører fra lufthavnen ca. hvert 15. minut. Turen kan dog nemt blive ret besværlig. Dels kender chaufføren sjældent stoppestedet - og rejser man mange, kan det knibe med plads i bussen. Bussen fra lufthavnen hedder X96 - og stoppestedet hedder Edem.

Vi anbefaler at man tager en taxi - det er nemmere. Husk at aftale prisen på forhånd.

Parkering ved basen
Udendørs: gratis
Det anbefales, at man parkerer udenfor havnepolitiet eller på en af de mindre gader i området.

Indkøbsmuligheder
Der er ikke noget supermarked i marinaen, derfor kan man enten gøre sine indkøb på egen hånd i supermarkedet på hovedgaden (Poseidonos Ave.). Eller man kan spørge om transfer til det lokale supermarked. Den største fordel ved dette supermarked, bortset fra, at det er åbent hele dagen (selv på søndage!) Er at transporten af varer tilbage til marinaen ikke tager lang tid.

Proviantering hos Yachtness
Man kan forudbestille proviant gennem Yachtness, så alle varerne bliver leveret ved båden, når I ankommer.
Vi fraråder at købe frisk frugt, grøntsager og fersk kød, som har svært ved at holde sig frisk, hvis ikke det er på køl hele tiden.
Bestil her: Yachtness.

Faciliteter
Vand og landstrømel (220V) findes på molen uden ekstra omkostninger. Brændstof leveres direkte på bådpladsen med en brændstoftank efter endt rejse.

Der er flere caféer, barer og restauranter i marinaen, men når det kommer til traditionel græsk mad til en rimelig pris, anbefaler vi Vassilis taverna, som ligger meget tæt på marinaen (spørg personalet om vej). Der er også flere parkeringspladser rundt omkring i Marina Alimos - men de er alle ubevogtede.
OBS! Vær opmærksom på personlige ejendele når I anvender brusere & toiletter.