Byen Parga

Byen Parga

Vandet i bugten er krystalklart – og det er en fornøjelse at slentre langs stranden. Her vil du også se billedskønne hvidskurede huse, der med deres malede tage, danner en farverig mosaik i landskabet. Med sine diskoteker og barer, er nattelivet i Parga livligt, men der er selvfølgelig også mulighed for at vælge en roligere oplevelse på en af byens hyggelige taverner

Highlights

En sti fra Parga Bay, fører til landsbyen Parga. Det er en dejlig gåtur og når du ankommer til den lille by, vil du opdage at dens mange spændende butikker og gode restauranter, er et overordentligt hyggeligt tidsfordriv. I det smukke bakkelandskab på vestsiden af Parga, finder du ruinerne af et gammelt venetiansk fort – udsigten herfra er intet mindre end fantastisk. Parga og de omkringliggende områder er kendt for sine ypperlige sandstrande, hvor du kan slappe af, svømme, snorkle eller solbade, inden turen går til en de mange taverner, caféer eller restauranter. Ved siden af Parga, ligger Valtos Beach, hvor vandsport er populært – stranden er meget familievenlig, god for både børn og voksne.

Faciliteter

Parga har ingen faciliteter for lystbåde.

Liggemuligheder

Mooringsbøjer er ikke tilgængelige. Ankerpladser for lystbåde på gennemrejse er ikke tilgængelige i Parga, men den fine ankerplads i den nærliggende Valtou Bugt, er en glimrende mulighed.  Der er også en lille kaj, hvor du, hvis pladsen tillader det, kan fortøje. Hvis du kaster anker længere ude, kan du tage en vand-taxi til Parga, eller sejle gummibåden ind til land - og nyde en 15 minutters gåtur ind til Parga.