Virgin Gorda Island

Virgin Gorda Island

Et af de mest berømte er The Baths, en fascinerende klippeformation der bl.a. danner flere spændende grotter, som bare kalder på at blive udforsket – det lave vand ved klipperne er en oplagt destination for en snorkling udflugt. Hvis forholdene er til at tage dinghyen til land, er The Baths helt sikkert et af områdets must-sees. En anden mulighed er at stoppe ved The Dogs, en samling af småøer ud for Virgin Gorda’s nordkyst.

Ved North Sound findes resorts og marinaer, ligesom naturskønne ankerpladser er overalt. Specielt interessant er Bitter End resort og marina, berømt i Caribien for sin maritime charme. Du vil sikkert kunne bruge hele din sejlerferie i det beskyttede farvand ved Virgin Gorda, og mange sejlere vælger ar bliv her i mindst to dage.

Liggemuligheder

Der findes ni fortøjningsbøjer, man kan købe sig adgang til - samt flere naturskønne ankerpladser I North Sound.

Holdebunden er generelt god, og hovedparten af marinaerne/resorts i North Sound tilbyder kajplads til dinghy.

Highlights

Listen over mulige aktiviteter i North Sound er lang. Klippeformationen The Baths er en berømt attraktion på Virgin Gorda, og det er et spændende tidsfordriv at udforske dens tunneler, pools og grotter. Du kan også vælge at spise på gode restauranter eller fordybe dig i shopping, sightseeing, samt et væld af forskellige vandsportsaktiviteter, lige fra windsurfing til kajakroning.

Faciliteter

De største marinaer og resorts i North Sound inkluderer Leverick Bay resort og marina, Bitter End resort og marina, og Saba Rock resort og marina. De tilbyder alle tænkelige bekvemmeligheder for sejlere. Der findes yderligere en del mindre etablissementer i North Sound.  Brændstof, is, vand, affaldsbortskaffelse, faciliteter til tøjvask, bad og provision er tilgængeligt.