The Bight (Norman Island)

The Bight (Norman Island)

Treasure Point er betegnelen for fire delvist oversvømmede grotter, og udstyret med en vandtæt lommelygte, kan snorklere udforske det spændende undervandsliv der findes i dem. Dykkere vil givetvis være interesserede i at besøge Pelican Island og The Indians- fire klippeformationer, der regnes som områdets bedste dykkerspots. Under vandet er klipperne dækket af koraller og flotte havsvampe, og de huser ligeledes myriader af farverige tropiske fisk.
Norman Island ligger på østsiden af Flanagan Passage, med St. John (U.S. Virgin Islands) som nabo. Øen er bakket, naturskøn og meget populær på grund af sin formidable snorkling. Et besøg ved The Bight i løbet af din sejlerferie ved British Virgin Islands, kan helt sikkert anbefales.

Liggemuligheder

Her findes mange mooringsbøjer, der kan benyttes mod betaling. Der kan kastes anker i The Bights nordøstlige og sydøstlige dele, men det er nemmere at benytte en mooringsbøje, og derved undgå at bekymre sig om at båden slæber anker eller svinger ind i andre både.

Highlights

Hulerne ved Treasure Point er en førsteklasses snorkling-lokation. Du kan svømme i de oversvømmede indhug i øen, og udstyret med en undervandslommelygte kan du beundre det rige dyreliv i det lave vand, mens grotternes vægge glitrer i lyserøde og rustfarvede nuancer. Pelican Island og The Indians er berømte mål for dykning.

Nyd en drink på Willie T, eller et måltid på Pirates Bight Restaurant & Bar. Ligesom ved Cooper og Peter Islands, sejler en motorbåd rundt mellem besøgende lystbåde hver aften og tilbyder forskellige provisioner, heriblandt friskbagt brød og kage.

Faciliteter

Der ingen faciliteter for lystbåde tilgængelige ved The Bight.