Send rejseforespørgsel
X
Ohøj! Skal et sejleventyr være din næste rejse?
Så send os en forespørgsel.
 

Nordtyskland

Læs mere om fordelene ved Seatravel

Nordtyskland

Sejlads i Nordtyskland er både smukt og nemt, samtidigt med at servicen er høj, og faciliteterne gode, i de omkringliggende marinaer. Du kan både sejle i det nordtyske område, men rigtig mange bevæger sig op til Danmark, hvor du kan sejle i Det Sydfynske Øhav, Smålandsfarvandet mellem Lolland og Falster eller besøge dejlige Bornholm!

De danske farvande er fulde af beskyttede sejladsområder, spændende ankerpladser og en særdeles smuk natur. På en sejlerferie i Danmark vil du opleve, at der er korte passager mellem alle herlighederne. I Danmark er der mere end 7.000 kilometers kystlinje, og som et land med en veludviklet søfartsindustri og lange traditioner for maritim udforskning, begyndende med vikingerne og deres berømte langskibe, findes der mange hyggelige og moderne marinaer – samt interessante havnebyer med gode shoppingmuligheder, kulturattraktioner og nogle af verdens bedste restauranter. Det mest optimale tidspunkt for at sejle i Nordtyskland og Danmark er om sommeren.

Husk også din fiskestang – Danmark har mange spændende lystfiskepladser


Sejladsmuligheder

Både i Nordtyskland og Danmark er det meget let at sejle. Her er næsten ingen strøm, slet ingen tidevandsstrøm af betydning. I sejlsæsonen fra maj til september præges vejret ofte af frontpassager, som kommer fra vest, og man oplever temperaturer mellem 15 og 28 grader. Badevandet kan nå op på 18-21 grader på en god sommerdag, men de lave temperaturer kompenseres af de meget lange lyser aftener, hvor man kan sidde oppe rigtig længe, inden det bliver mørkt.

 

Højdepunkter

Fra Flensborg er højdepunkterne Det Sydfynske Øhav med Marstal, Ærøskøbing på Ærø og Avernakø, Lyø, Drejø, Skarø, Hjortø, Strynø, Tåsinge osv.

Fra Breegen er højdepunkterne sejlads i det gamle Østtyskland eller sejlads i Smålandsfarvandet mellem Lolland og Falster i det smukke Guldborgsund samt mellem Femø, Fejø, Askø, det smukke område rundt i Storstrømmen og Stege bugt.

Vi har prisgaranti, og er medlem af rejsegarantifonden - vi sidder klar til at hjælpe på tlf. 3916 3344