Det kan være svært og trist af skulle efterlade sit 4-benede familiemedlem tilbage, når man gerne vil tage på bådferie på Europas Vandveje. Så hvorfor ikke tage dit kæledyr med ombord?

”Menneskets bedst ven” eller din søde kat behøver ikke at blive efterladt derhjemme. For et ekstragebyr på 35,- - 45,- € / dyr/ uge kan du medbringe dette familiemedlem. Kontakt evt. din dyrlæge for vaccinationer eller lign. forinden.

Bådene er forsynet med søgelænder og hunden kan komme fra og til borde ad det gangbræt, som er ombord på båden. Du bedes dog holde et ekstra godt øje med din hund eller kat, når I passerer gennem en sluse.

Du skal dog huske at medbringe din hunds/kats daglige fornødenheder – såsom vand- og madskåle, hundekurv eller andet, som der er brug for i det daglige. Medbring også en transportkasse og hundesnoren, når I er på opdagelse og sightseeing i omegnen.

En vigtig ting skal man dog huske: din hund/kat må ikke sove i dynerne og hynderne af hygiejniske årsager og af hensyn til de efterfølgende kunder, som efterfølgende kommer til din båd og som måske er allergiske.

Der er gode muligheder for at tage din hund med i snor langs trækstierne langs floder og kanalerne.