Den sejlende Pool - enestående for Nicols både

Den unikke Pool fra Nicols forøger glæden ved din bådferie yderligere, idet den er din egen private lille pool med rent varmt vand og sikkerhed - en herlig ekstra legeplads for de unge og ikke så unge. Poolen er nærmest, som en flydende trailer sat bag på din Nicols-båd. 

Man kan bruge poolen på de nyeste bådtyper Sedan, Grand Confort og Estivale undtagen Fly-serien, N800, Primo og R920. Anhængeren / poolen opfylder sikkerhedskravene og det er lige nemt at sejle båden med poolen på som uden. Udvendig er poolen 2,55 m lang og 3,10 m bred og rummer 700 liter ferskvand, som bliver opvarmet gennem forbindelsen til bådens motor.

Der er også en cirkulationspumpe og filter for at holde vandkvaliteten. Anhængeren har søgelænder, opbevaringsbokse og når poolen ikke er i brug kan den dækkes med plader, så den bliver en ekstra terrasse.

Til rådighed for sejlads i Alsace (Saverne), Aquitaine, Charente og Canal du Midi. Kan kun lejes tur/retur og ikke one-way.

Frankrig

Frankrig

Oplev Frankrigs historiske kanaler og floder Når du tager på flodbådsferie i et vores 12 områder Frankrig, venter der dig en afslappet oplevelse i skønne omgivelser med lækker mad og vin. Velkommen til Frankrig Lej en flodbåd og nyd Frankrigs indre vandveje i eget tempo, hvor I oplever et intenst, men samtidig afslappet møde med landets befolkning, historie og kultur. De franske kanaler og floder løber igennem nogle af Europas smukkeste og mest varierede landskaber, hvilket gør Frankrig til en perfekt destination til en kanalbådsferie. I kan handle ind på farverige torvemarkeder til en picnic langs flodbredden, eller I kan nyde et gourmetmåltid i en af de maleriske fæstningsbyer. Alternativt kan I slappe af med en fredfyldt aften i salonen ombord på kanalbåden – med et glas vin fra en af regionens lokale vingårde. Om sejlads i Frankrig I Frankrig er der stor niveauforskel imellem havene og det bjergrige land. Det nødvendiggør at vandstanden med kortere eller længere afstand reguleres med et velfungerende slusesystem undervejs på kanalbådsferien. I bjergrige egne kan sluserne ligge tæt, og en helt speciel oplevelse er bådeelevatoren i Alsace. Opbygningen af det mere end 8.000 km lange, sindrige kanalsystem, der forbinder de store franske floder, påbegyndtes for ca. 800 år siden. Langs kanalerne løber der ofte gamle pramdragerstier, hvor pramdragerne tidligere møjsommeligt trak fyldte både mod strømmen. De gamle vandveje har med tiden mistet deres økonomiske betydning, men er i dag genåbnet med restaurerede broer og slusesystemer til glæde for os der holder ferie på vandet. Sejlads i 12 forskellige områder Seatravel tilbyder sejlads i 12 forskellige områder – alt fra Alsace med de smukke bindingsværkshuse i det nordlige Frankrig over landlige Bourgogne med fornemme vinslotte til Camargues søer med østersbanker og lyserøde flamingoer. Hertil kommer idylliske Bretagne med et frisk pust fra havet, Cognac-områderne langs Charente-floden, for ikke at glemme det solrige Aquitaine og den berømte Canal du Midi i Sydfrankrig.  
Read more
Vi har prisgaranti og vi sidder klar til at hjælpe på tlf. (+45) 39 16 33 44