Windsor & Eton

Windsor & Eton

Windsor Castle er en af Englands største turistattraktioner. Windsor Castle og Legoland ligger begge bekvemt i nærheden af tillægningsstederne. Det samme gør jernbanestationen, hvis man ønsker at tage på opdagelse længere væk.

Gå ikke glip af vagtskiftet på Windsor Castle. Man kan se garderne marchere op ad High Street fra om formiddagen, men skal man se selve vagtskiftet, skal man betale entré. Der er vagtskifte hver dag i april, maj, juni og juli (søndage undtaget).

Har I cykler med er dette et dejligt landskab at cykle rundt i. I kan også gå en tur langs the Heritage Trail fra Windsor Castle og over floden til Eton College. På gåturen kommer man forbi Kings Head Pub, hvor det siges, at Shakespeare har skrevet ”De glade enker fra Windsor”.

Tillægning: Der er flere tillægningssteder/overnatningsmuligheder langs flodbredden. Flere tillægningssteder er desuden til rådighed nær jernbaneviadukten. Så længe man ikke ankommer alt for sent om eftermiddagen, skulle det være rimelig nemt at finde en plads at fortøje. Forvent en afgift.