White House Bay (St. Kitts)

White House Bay (St. Kitts)

Et kort hop fra Basseterre, på den sydøstlige spids af St. Kitts, vil du finde to maleriske bugte der med garanti er et besøg værd – især hvis du søger en afsondret og rolig ankerplads. White House Bay er den mindste, mens Ballast Bay er en del større – sidstnævnte har bl.a. adgang til en stor salt-dam, der er ideel for fuglekigning.

De to bugte byder på formidabel beskyttelse – og er naturoplevelser man ikke må gå glip af.

Liggemuligheder

Mooringbøjer er ikke tilgængelige. Begge ankerpladser er beskyttede. White House Bay er mindre end Ballast Bay – og dens bedste holdebund er tættere mod kysten, da bunden bliver mere stenet længere ude. Ballast Bay har rigelig plads og god holdebund næsten overalt.

Highlights

White House Bay er indenfor nem gåafstand af vejen på den sydøstlige ende af St. Kitts. Det er muligt at arrangere en tur rundt på øen, med White House Bay som opsamlingspunkt. Stranden er god til svømning og solbadning. Ballast Bay er ikke i nærheden af vejen, og er derved mere isoleret. Stranden er stenet. Nær ved ligger en saltdam, der besøges af et stort antal vadefugle. Det er tiden værd at tage den korte gåtur dertil.

Faciliteter

Ingen faciliteter for lystbåde er tilgængelige.