Whangaroa Harbour

Whangaroa Harbour

Whangaroa Harbour er stor og beskyttet, og er beliggende i et dybt indhak i Nordøen, med mange vige og bugter. Sceneriet ser stort set ud som det gjorde for århundreder siden – og en kort sejlads vil tage dig til flere interessante lokationer, inklusive Rere Bay med dens vandfald og gangstier. Der er også en skøn lille vig, der kan udforskes i dinghyen, og den frodige vegetation og høje bakker vil få dig til at føle at du er trådt tilbage i tiden. I den fjerneste ende af havnen vil du finde Big Game Fishing Club & Marina, med fuldbetjening af lystbåde og en afslappet restaurant, der serverer god mad.

Du kan også sejle til Cavalli Islands, hvor du kan svømme, snorkle og udforske på gå-ben.

Liggemuligheder

Mooringbøjer er tilgængelige mod betaling, ud for Kingfish Lodge. Der er mange beskyttede ankerpladser I havnen, inklusiv den i Kingfish Cove.

Highlights

At udforske de beskyttede farvande i den store havn, er en skøn made at bruge dagen. Blandt de mange naturlige attraktioner, er det imponerende vandfald i Rere Bay. Tag også din dinghy ind i vigen ud for Lane´s Cove, hvilket er en meget sjov udflugt – dog kan du kun komme derind ved højvande. Havnen har to resorts, Kingfish Lodge ved Kingfish Cove, og Big Game Fishing Club ved Whangaroa bebyggelsen. Begge har restaurant og bar.

Faciliteter

Kajplads, elektricitet, bade, toiletter, vand og proviant er tilgængeligt.