St. Anne Island og St. Anne Island Marine Nationalpark

St. Anne Island og St. Anne Island Marine Nationalpark

St. Anne Island er hovedøen i denne smukke marinepark - mens nærliggende Moyenne, Round og Cerf er akkurat ligeså naturskønne. Gennem anden verdenskrig, fungerede St. Anne som en base for en deling af britiske marinesoldater, der var stationeret for at beskytte hovedstaden Victoria i tilfælde af et angreb. I det tidlige nittende århundrede, var området en travl hvalfangerhavn. I dag er sejlads ved St. Anne Marine National Park, en skøn udflugt ind naturen når den er allersmukkest - med suveræn snorkling og svømning – og restauranter, hvor du kan spise og nyde den lokale kogekunst.

St. Anne Marine National Park

De små øer der udgør St. Anne Marine National Park, er nogle af Seychellernes juveler. Revene har en imponerende biodiversitet af både hårde og bløde koraller - samt det største område med søgræs ved øerne. Suppe- og karetteskildpadder ses ofte spise ved disse undervandssletter. Snorklingen og dykningen er virkelig god her.

Liggemuligheder

Mooringbøjer er tilgængelige mod betaling på sydsiden af St. Anne Island. Det er tilladt at kaste anker i parken.

Kajplads til dinghy er ikke tilgængeligt.

Highlights

Svømning og snorkling er hovedattraktionerne i parken. Skildpadderne er relativt tamme og har ikke noget imod mennesker i vandet – hvilket også giver gode chancer for undervandsfotografering. På øerne St. Anne, Moyenne, Round og Cerf, er der restauranter med menukort bestående af kreolsk mad/haute cousine.

Faciliteter

Ingen faciliteter for lystbåde er tilgængelige.