Road Bay (Anguilla)

Road Bay (Anguilla)

Photo: Stefan Krasowski Via: Flickr

Anguilla er især kendt for sin dykning og restauranter -  og Road Bay er indgangshavn for besøgende lystbåde, og et godt sted at gå i land og spise en god middag. En uberørt hvidsandet sandstrand udgør bugtens kyst, og den afslappede caribiske charme gør området til et uforglemmeligt besøg.

Tæt på ligger Sandy Island, et af mange områder ved Anguilla der er beskyttet som et marinereservat og et godt valg til en eftermiddagstur, hvis der skal svømmes eller snorkles.

Liggemuligheder

Mooringbøjer er ikke tilgængelige i Road Bay. Mooringbøjer er placeret flere steder i Sandy Island Marineparken, og kan benyttes som en del af sejltilladelsen, og efter først til mølle princippet. I Road Bay er der masser af plads til at kaste anker, undtagen nær skibskajen (hold god afstand til den). Holdebunden er god.

Highlights

Nyd et lækkert måltid i en af de mange restauranter eller barer. – husk at Johnno´s har live-musik i weekenderne. Anguilla er en stor ø, med små landsbyer og et væld af spændende butikker og restauranter langs de stille veje. Den største by hedder The Valley. Fantastiske strande er overalt, og du bør overveje at leje en bil og tage en tur rundt om øen. Der er formidabel fuglekigning ved Caul´s Pond. Det er selvfølgelig muligt at komme på dykkerudflugter til de mange fantastiske rev – og du kan købe en guidet tur til nogle af de bedste spots, inklusiv de syv skibe der er blevet sunket på revet for at skabe levesteder for de myriader af tropiske fisk og koraller, der kalder dette område for hjem. Anguilla er også kendt som Leeward Islands vragdyknings-hovedstad.

Faciliteter

Provison, propan, taxier, biludlejning og internetadgang er tilgængeligt.