Porto Rotondo

Porto Rotondo

Nogle ville påstå at et besøg ved Porto Rotondo, bare ville være en gentagelse af Porto Cervo – og i nogen udstrækning ville den påstand være korrekt. Ligesom Porto Cervo, er Porto Rodondo et af Italiens mest populære sejlads-centre, og en verdensberømt luksus-ferie destination – og begge havne konkurrerer om high-end sejlads-aficionados. Porto Redondo har dog sin egen fine blanding af det nautiske og det mere luksusbetonede – og en mere intim atmosfære, der er med til at adskille havnen. Nogle af Europas bedste kunstnere, har været med til at designe de mest bemærkelsesværdige bygninger.

Der findes endnu flere fantastiske områder at udforske omkring Porto Rotondo og Porto Cervo. Blandt dem er de mindre øer i Maddalena Marineparken – maleriske, ubeboede og med et rigt dyreliv.

Liggemuligheder

Mooringbøjer er ikke tilgængelige. Ankerpladser er ikke tilgængelige I den lille havn.

Kajplads til dinghy er ikke tilgængeligt.

Highlights

Byen Porto Rotondo spreder sig langs den smukke vigs kyst – malerisk og luksuriøs.  En gåtur til bymidten tager dig til de offentlige pladser. San Marco Square er bygget af granit fra lokalområdet, og er designet af den berømte skulptør Andrea Cascella. St. Lorenzo kirken, der selv er et arkitektonisk ikon, huser mere end 2000 træskulpturer af Mario Cerioli, der siges at have arbejdet på dem i syv år. Live musik i det højtidelige amfiteater er en fornøjelse, hvis du er heldig nok til at komme med til en. De mange kilometer af hvidsandede strande er en stor attraktion ved Porto Retondo, hvor al slags vandsport er populært. Biludlejning er tilgængeligt for udflugter til øens indland, hvor du bl.a. bør besøge arkæologiske steder som Li Muri Nekropolis og Li Loughi Kæmpernes Grav.

Faciliteter

Kajplads og alle andre faciliteter for lystbåde er tilgængelige. Det er essentielt at reservere i forvejen.