Otehie Bay

Otehie Bay

Smukke Otehie Bay på sydvestsiden af Bakers Bay, er især berømt for Zane Grey Resort, hvor du kan nyde restauranten, baren, strandene, snorkling, kajakroning, samt utallige vandrestier til flere arkæologiske steder – samt ikke mindst en tur med Nautilus, en ubåd der tager dig med på en undersøisk sightseeingtur. Resortet er navngivet efter den navnkundige fisker Zane Grey, der engang havde fiskebase i Otehie Bay. Bakers Island har også flere vandrestier, der tilbyder imponerende udsigter ud over det omgivende farvand og hovedøerne.

Liggemuligheder

Mooringbøjer er ikke tilgængelige. Den bedste ankerplads er på østsiden af bugten, ud for molen og resortet. Alternativt kan du kaste anker i andre nærliggende bugter og gå til resortet.

Highlights

Højdepunktet ved sejlads i Otehie Bay, er et besøg ved Zane Grey Resort. Her kan man kaste sig ud i flere spændende aktiviteter, inklusiv kajakroning, snorkling og svømning. En undervandstur i Nautilus-ubåden, er en fryd for både børn og voksne. Vandrestier findes der mange af, og de tilbyder alle spektakulære udsigter. Der er en restaurant/bar på resortet.

Faciliteter

Her ingen faciliteter for lystbåde.