Øen Mustique

Øen Mustique

Mustique er kendetegnet ved en kæde af bakker på mellem 120 og 180 meter, hvilket danner et smukt panorama fra havet, og et usandsynligt smukt udsigtspunkt fra selve øen. Besøgende sejlere er velkomne til at udforske Mustiques mange stier og veje, enten til fods eller på en lejet cykel/motorcykel. Berømtheder, forretningsmænd og royale har gjort øen til et højt værdsat tilflugtssted, og øens ca. 90 private estates, kendetegnet ved de altid nyklippede græsplæner, er off-limits.

Macaroni Beach er en af de bedste i Grenadinerne, snorklingen er god næsten overalt, og der er utallige gode spisemuligheder på både afslappede og up-scale restauranter.     

Liggemuligheder

Mooringbøjer er tilgængelige i Britannia Bay. Forankring er forbudt uden tilladelse fra The Mustique Company, der tilser det lokale farvand.

Highlights

Tag på vandretur på Mustiques stier og stille veje, eller tag på rundtur med en taxicab eller lejet cykel/motorcykel. Det er ligeledes muligt at købe sig til en ridetur til hest. Nyd en svømmetur ved den smukke strand ved Macaroni Bay. Mis ikke muligheden for snorkling og dykning i det krystalklare vand.

Faciliteter

Provision, bortskaffelse af affald og taxa-service er tilgængelig - og internetadgang kan findes på øens bibliotek.