Øen Anegada

Øen Anegada

Meget af øens vestlige landskab er saltdamme, der er hjem for en flok lyserøde flamingoer, introduceret fra Bermuda for omkring 10 år siden. Her findes også et væld af vilde orkideer, nåletræer og palmetræer – ligesom uberørte hvide sandstrande er med til at gøre denne kalkstens-ø unik, og til et besøg sejlere ikke vil fortryde.

Liggemuligheder

Mooringsbøjer er tilgængelige in den inderste del af havnen – og kan benyttes mod betaling. Ankerpladser er lokaliseret i den yderste og inderste del af havnen. Holdebunden er god.
Kajplads til dinghy er tilgængelig.

Highlights

På nordkysten er Loblolly Bay kendt for sin spektakulære snorkling og dykning i krystalklart vand. Svømning i lagunen og gåture på stranden er også populære måder at fordrive tiden, og en sejlads til Anegada ville ikke være fuldendt uden at prøve den lokalt fangede hummer. Cow Wreck Beach Bar & Restaurant, Anegada Reef Hotel og Neptune’s Treasure er bare nogle af de kulinariske muligheder. Det er populært at fiske i øens lavvandede områder, og du kan hyre en lokal ekspertguide, hvis du vil sikre at du får mest muligt ud af din fisketur.

For at kunne udforske Anegada fuldt ud, vil det være fornuftigt at leje en bil, motorcykel eller cykel – ligesom taxier altid er klar til at køre dig rundt. Husk at det ikke altid er muligt at bruge kreditkort på Anegada, så regn med at skulle betale med kontanter eller rejsechecks.

Faciliteter

Is, faciliteter til tøjvask, provision, telefon og internetadgang er tilgængelig på Anegada.