Maddalena

Maddalena

Ved Maddalena ø findes et væld af ubeskriveligt smukke vige og bugter, velbeskyttede og maleriske. Kort sagt, Maddalena er noget du selv skal opleve, før du kan helt kan forstå øens majestætiske skønhed og eventyrindbydende stemning. 

Maddalena er vild og forreven – og næsten ubeboet. Den lille havneby Cala Gavetto, tilbyder forplejning for lystbåde, inklusiv kajplads - faktisk er Maddalena den eneste ø i gruppen, der kan prale af en regulær by. Resten er fuldstændig dominerede af uspoleret natur! På Maddalena kan der også findes små hoteller og bungalows, der sparsomt ligger spredt ud i det vilde landskab. En lille vej fører til toppen af Monte Guardia Vecchia (156m), og udgør en hyggelig eftermiddagstur, der belønnes med en formidabel udsigt over det sardinske fastland og de omkringliggende småøer.

Liggemuligheder

Mooringbøjer er tilgængelige. Hovedhavnen er Cala Gavetta, der ligger på øens sydside. Der findes desuden mange fantastiske ankerpladser ved Maddalena Island. Cala Francese er en favorit blandt besøgende sejlere, og tilbyder god beskyttelse mod vind fra øst og nord. Andre gode steder at kaste anker, inkluderer den dybe vige Stagno Torto, Cala Portolungo, og Calla dello Spalmatore.

Kajplads til dinghy er ikke tilgængeligt.

Highlights

Som det også gør sig gældende på naboøen Caprera, er det et højdepunkt at udforske de mange vige og bugter der findes lange Maddalenas kyst. Svømningen og snorklingen er formidabel, og dykningen er ikke mindre god. Det vil også være et godt valg at bruge lidt tid i den lille havneby Gavetta, hvor du kan slentre gennem de smalle gader og gå på udkig i de små butikker, hvor du kan købe håndværk, smykker og andre genstande, lavet af lokale håndværkere. Nyd din middag på en af de intime cafeer eller restauranter, eller slap af med en drink ombord på din yacht – begge dele er formidable måder at nyde smukke Maddalena.

Faciliteter

Brændstof og vand er tilgængeligt ved Cala Gavetta. Kajplads er også tilgængelig.