London

London

London behøver formentlig ikke nogen større introduktion, men den livlige britiske hovedstad er også et must at besøge på flodbådsferie i England. Det ville tage uendeligheder at nævne alle de mange seværdigheder i byen, men nogle stykker som Big Ben, House of Parliament, London Eye, Westminster Abbey og Buckingham Palace er da værd at have på sin liste over ting at se i storbyen.

Et godt tip er at tage en travetur langs Themsens bredder, hvor du kan opleve den særlige stemning, der hersker i en af verdens mest folkerige byer. Her kan du se mange af de helt store seværdigheder, inden du får dig en rigtig London-oplevelse med at tage undergrundsbanen rundt i byen.

London er også en gastronomisk smeltedigel, som byder på masser af britiske og irske pubber, indiske, kinesiske og andre østasiatiske restauranter og masser af andet mad fra det meste af verden. Begiv der f.eks. ud i Covent Garden i bydelen West End, som også er kendt som Londons teaterdistrikt, hvor du kan afslutte dagen med en af de mange fantastiske forestillinger.