La Digue Island

La Digue Island

Du vil se okse-trukne vogne blive brugt i det lille ø samfund – vandrestier leder ind i bjergene og de stille landeveje er ideelle for cykelture. For et uforglemmeligt eventyr, kan du booke en helikoptertur og se sejlparadiset fra luften. Besøg også kopra-fabrikken (hvor kokosnødder laves til kokosnøddeolie), vaniljeplantagen og andre betagende attraktioner – hvorefter du måske har lyst til at nyde nattelivet ved Tarrosa Bar, Restaurant og Disco.

Sejl til Praslin Island for natten og kast anker ved Anse Volbert, hvor du vil finde restauranter på kysten og livemusik om fredagen på Paradise Sun Hotel.

Liggemuligheder

Mooringbøjer er ikke tilgængelige. Den bedste ankerplads i al slags vejr er La Digue Harbour på nordvest kysten. På sydøst siden af øen er Anse Coco velbeskyttet i nordvestlig vind.

Highlights

Der er masser af ting at tage sig til på La Dique Island, hvilket er en af grundene til at sejlads ved La Dique er så populært. Nogle sejlere vælger at blive en ekstra dag, for at slappe af og nyde attraktionerne, på en ø hvor den afslappede stemning værdsættes af alle. Blandt attraktionerne findes den fungerende kopra-mølle og Union Estate Park, en stor plantage der næsten dækker en tredjedel af øen. Udover Union Estate Parkens hovedbygning, der er åben for offentligheden, vil du finde The Old Cemetery og en skildpadde-farm. En gåtur gennem Veuve Reserve viser dig øens økosystem. Ridning, cykelleje og sightseeingture i helikopter er populære. Stranden ved Source d’Argent er et af øens mest maleriske steder – og Tarrosa Bar, Restaurant og Disco byder på livemusik i weekenderne.

Faciliteter

Her er ingen tilgængelige faciliteter for lystbåde.