Koh Roi

Koh Roi

Ved nordenden af Koh Yao Noi, vil du finde ankerpladser for alle sæsoner (ved Koh Roi og Koh Kuda Yai). Begge er naturskønne og øerne har masser af interessante huler og grotter at udforske, både til fods og i din dinghy.

Sejlads ved Koh Roi og vestover – over Phang Nga Bay - er en rejse gennem betagende og smukke øer i et tropisk paradis. Koh Roi og naboen Koh Kuda Yai, er begge fremragende stop, før du sejler syd mod Krabi og de verdensberømte strande – eller til de verdensberømte Phi Phi Islands.

Liggemuligheder

Mooringbøjer er ikke tilgængelige. Ankerpladsen ud for Koh Roi, findes på sydvestsiden af øen. Ankerpladsen ved nærliggende Koh Kudu Yai, er på vest siden af øen. En lille ø mod vest tilbyder yderligere beskyttelse.

Highlights

Koh Roi har en interessant hule, der kan udforskes til fods. Koh Kudu Yai har flere spændende grotter (hongs), der kan udforskes med din dinghy. Ved solnedgang kan man nogle gange være heldig at se tusindvis af frugtflagermus, med et vingefang på næsten en meter, flyve fra Koh Kudu Yai mod spisekamrene i fastlandets jungle – dette er en stor naturoplevelse at være vidne til.

Faciliteter

Ingen faciliteter for lystbåde er tilgængelige.