Keukenhof

Keukenhof

Efter Oude-Wetering finder man Keukenhof - den berømte tulipanpark med over 7 millioner blomster. Keukenhof er beliggende i Lisse, der også er kendt som blomsterbyen - midt mellem Amsterdam og Haag. Holland har i flere århundreder været målet for adskillige blomsterrejser og har gennem mange år været verdens største eksportør af blomster. 

Over 7 millioner blomsterløg springer ud i marts og april i denne verdens smukkeste forårspark. Der er hovedsageligt tulipaner i parken med over 800 forskellige varianter, og man ser hurtigt, at der ikke er ét løg, der er sat tilfældigt. Det er et enestående og overvældende syn, og der bliver bestemt leget med alle former for mønstre og farver i parken. 

Udover den smukke park er der hvert år en fantastisk blomsterparade i byen, du bestemt ikke må gå glip af. Omkring 20 store blomstersmykkede flåder er med og er på imponerende vis pyntet med både hyacinter, påskeliljer og tulipaner. Det er bestemt en familievenlig festival med noget for enhver smag, og så kan du ikke mindst glæde dig til den skønne forårsduft fra de mange blomster.