Inverness

Inverness

Inverness er en historisk by, som er let at gå på opdagelse i. Følg fx Inverness Historic Trail, som guider dig igennem de gamle og nye dele af byen. I den gamle bydel finder du Victoria Market, som er en overdækket arkade med nogle af byens travleste butikker og finurlige specialforretninger. Du finder desuden flere nationale kædebutikker i Eastgate Shopping Center. Hvis du vil opleve traditionel, skotsk musik og dans, er der næsten altid livemusik i byens gader.

Midt i byen finder du også Inverness Castle fra 1836, som ligger smukt på en klippe ved flodbredden og skuer ud over River Ness-floden. Nyd den fantastiske udsigt fra borgen og en slentretur i de smukke arealer rundt om.

Gå også en rolig tur langs River Ness-floden i sydlig retning hvor du kommer forbi tårnene fra St. Andrews Katedral, teatret Eden Court og de idylliske Ness-øer. Kryds floden ved en af broerne, og du vil komme til Inverness’ botaniske have, som byder på en fantastisk blanding af subtropiske planter.

I byens nordlige ende ligger naturreservatet Merkinch Local Nature Reserve, som er en skjult perle fyldt med vilde dyrearter som rådyr, ugler og hejrer.

Tillægning: Læg til ved pontonerne ved golfbanen. Det er gratis, men der er heller ingen faciliteter, som man kan låne. Får man brug for at tanke vand eller landstrøm, må man derfor fortsætte under broen til Caley Cruiser's base, hvor man kan få lov at lægge til.